Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Αλέκος Καλαφάτης: Συμβούλιο αποκεντρωμένης λειτουργίας σε κάθε πρώην Δήμο


φωτο απο εφημεριδα Κεφαλονια, και κειμενο απο kefaloniapress

Αλέκος Καλαφάτης: Συμβούλιο αποκεντρωμένης λειτουργίας σε κάθε πρώην Δήμο
 Ιδιαίτερη αίσθηση στη χθεσινή συγκέντρωση του Αλέκου Καλαφάτη στη Σκάλα έκανε η αναφορά του υποψήφιου Δήμαρχου στην αποκεντρωμένη λειτουργία του Δήμου αναλύοντας τη θέση που ήδη έχει εκφράσει με αφορμή την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων στη σεισμόπληκτη Παλική.
Συγκεκριμένα ο Αλέκος Καλαφάτης για το μείζον θέμα της λειτουργίας του Δήμου είπε:
«Ο ίδιος ο τίτλος του συνδυασμού μας «Ενωμένη Τετράπολη» παραπέμπει όχι μόνο στην αρχαία Τετράπολη αλλά και στην προγραμματική μας θέση για όσο διαρκεί ο ενιαίος Καλλικρατικός Δήμος να λειτουργήσουμε ένα ενωμένο και ισχυρό Δήμο με αποκεντρωμένες λειτουργίες.
Έτσι λοιπόν στην περιοχή, όπως και σε όλες τις περιοχές στα όρια των πρώην Δήμων, θα λειτουργήσει με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ένα όργανο που θα αποτελείτε από όλους τους δημοτικούς συμβούλους και τους τοπικούς συμβούλους της περιοχής (στην περιοχή Ελειού – Πρόνων 5 δημοτικοί σύμβουλοι και 25 τοπικοί σύμβουλοι, άρα σύνολο 30 μέλη).
Επικεφαλής θα είναι ο Αντιδήμαρχος της περιοχής και θα συμμετέχω στις συνεδριάσεις και εγώ ως Δήμαρχος. Οι αρμοδιότητες θα καθοριστούν με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και θα είναι δεσμευτικές».
Θα επισημάνουμε ότι παρ’ότι απομένουν 18 μόλις ημέρες από τις εκλογές ο Αλέκος Καλαφάτης είναι ο μοναδικός υποψήφιος Δήμαρχος που όχι μόνο έχει κατεβάσει ολοκληρωμένη πρόταση για τη λειτουργία του Δήμου http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=49046&Itemid=152

τις γνωστές ως «10 αρχές λειτουργίας του Δήμου», αλλά και ο μοναδικός που έχει δημοσιοποιήσει συγκεκριμένη θέση αποκεντρωμένης λειτουργίας του Δήμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου