Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

μυνημα από την Αντιπεριφεριάρχη Ιθάκης

δείτε  και  την ανάρτηση  

Αγαπητοι μου συμπολιτες

Πριν 3,5 περιπου χρονια, στις προηγουμενες Περιφερειακες Εκλογες, με θεσατε να σας εκπροσωπησω στο Περιφερειακο Συμβουλιο Ιονιων Νησων και να αγωνιστω για την Ιθακη μας αλλα και τα υπολοιπα Ιονια νησια .
Η εκλογη μου εγινε απο το ψηφοδελτιο "Νεα Ιονιος Πολιτεια" με επικεφαλη τον νυν Περιφερειαρχη και ξανα υποψηφιο κ. Σπυριδων Σπυρου . Μαζι εργαστηκαμε για το καλο των νησιων μας μεσα απο πολλες δυσκολιες που επεφερε πρωτα" ο Καλλικρατης" (Ν.3852), κατα την εφαρμογη του αλλα και παραλαμβανοντας μια δυσκολη κατασταση λογω των χρονιων και δισεπιλυτων προβληματων που αφορουν τα νησια μας. Παρολες τις δυσκολιες εργαστηκαμε με ιδιαιτερη συνεπεια, σοβαροτητητα αλλα και ευαισθησια και θεωρω οτι σε μεγιστο βαθμο πετυχαμε να αντιμετωπιζουμε τα νησια μας ισοτιμα, μικρα και μεγαλα. Μεσα απο τη συνεργασια , τις διεκδικησεις και τον αγωνα καταφεραμε σε λιγο χρονικο διαστημα να ιεραρχησουμε τα προβληματα, να τα αναδειξουμε και να δωσουμε λυσεις που θα βοηθουσαν στην αναπτυξη , τη βιωσιμοτητα αλλα και στο να παραδωσουμε ενα καλυτερο μελλον
στα παιδια μας. 

Με γνωμονα λοιπον το καλο των νησιων μας αλλα και με αισθημα ευθυνης συνεχιζω μεσα απο τον Περιφερειακο Συνδιασμο "Νεα Ιονιος Πολιτεια"και επικεφαλης τον κ. Σπυρου, να ζητω ανανεωση της εμπιστοσυνης σας ουτως ωστε να μπορεσουμε να συνεχισουμε τον αγωνα μας για τα νησια και ειδικα για την Ιθακη μας να υπαρχει μια δυνατη φωνη στο Περιφερειακο Συμβουλιο που θα ζητα διαρκως ο,τι αντιστοιχει στην Ιθακη και παντα μεσα απο το οραμα μας να την δουμε οπως της αξιζει.
Ας μην ξεχναμε οτι πρωτος ο κ. Σπυρου αντιλαμβανομενος το χασμα που δημιουργηθησε ο "Καλλικρατης" , την πρωτη θεματικη Αντιπεριφερειαρχια την εδωσε στην Ιθακη.
Μην ξεχνατε τον αγωνα που δωσαμε μαζι για να ξεκινησει το λιμανι του Πισω Αετου, για να ολοκληρωθει η προσθηκη Γυμνασιου Λυκειου Ιθακης, για να ολοκληρωθουν και να παραδωθουν στο Δημο Ιθακης οι μελετες για το Βιολογικο Καθαρισμο της Ιθακης και για το λιμανι των Φρικων.
Μην ξεχνατε τις παρεμβασεις μας στο επαρχιακο οδικο δικτυο της Ιθακης,Πισω Αετο, Ανωγη, Κιονι) καθως και τις τοποθετησεις στηθαιων οπου απαιτουνταν για την ασφαλεια των πολιτων. (Υπαρχουν και αλλες εργολαβιες).
Την αντισεισμικη θωρακιση των σχολικων κτιριων της Ιθακης, που πρωτοι εμεις προβλεψαμε.
Μην ξεχνατε τον αγωνα μας για το Οδυσσειακο Κεντρο, τις
Αρχαιολογικες Ανασκαφες, το Θεματικο Παρκο του Οδυσσεα και
ο,τιδηποτε αφορα τον πολιτισμο και την ιστορια
μας.
Μην ξεχνατε τον αγωνα μας για τις συγκοινωνιες μας, την ιατρικη μας περιθαλψη, τις καταργησεις υπηρεσιων αλλα και τις προτασεις μας για την αναπτυξη της Ιθακης και των αλλων νησιων μεσα απι τον Αναπτυξιακο Προγραμματισμο, τον Χωροταξικο Σχεδιασμο , αλλα και ολες τις επιμερους διεκδικησεις μας για θεματα που μας αφορουν.
Συνεχιζω λοιπον μεσα απο το ψηφοδελτιο του κ. Σπυρου γιατι θεωρω οτι ειναι ο μονος Υποψηφιος Περιφερειαρχης ο οποιος αντιμετωπιζει ισαξια τα νησια μας και μαλιστα στους "χαλεπους καιρους" που
διανυουμε που χρειαζεται να δειχνουμε ιδιαιτερη σοβαροτητα, αποτελεσματικοτητα και σιγουρια.
Στις εκλογες της 18ης Μαιου ζηταμε ξανα την εμπιστοσυνη σας για να συνεχισουμε τον αγωνα για τα νησια μας και -ειδικα-για την Ιθακη μας.
Σμαραγδα Σαρδελη
Περιφερειακη Συμβουλος Π.Ι.Ν. -Αρμοδια σε θεματα Ιθακης
τ. Αντιπετιφερειαρχης Μικρων Νησιων, Νησιωτικης Πολιτικης και Συγκοινωνιων της Π.Ι.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου