Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ,,ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ!!

ΠΕΡΥΣΙ  ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ  ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ  ΣΚΑΚΙΟΥ  ,,ΣΤΟ  ΕΡΓΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ,, ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ,, ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΥΟ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ  ΜΕΡΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ  ΤΗς ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!
Ένας χώρος που αγάπησα,,ένας χώρος που  μετά το  επίτευγμα   Εθνικής μας  του 1987,,γέμιζε πάντα,, ,,με  μια γενια που έδινε εκεί τα ραντεβού της,, και  ένας χώρος  που τόσο κάθε Πάσχα, αλλά και καλοκαιρινές σεζον  γινόνταν  τόπος συνάντησης και  λόγος  του να αφήνει σε κάποιους
το χωριό μας  όμορφες αναμνήσεις!!  Ηταν και αυτό ένας από τους λόγους της άνθησης του τουρισμού στο τόπο μας!!  Η τότε γενιά πάσχιζε στην διατήρησή του ,, καλοπίζοντάς το κάθε χρόνο.
Ελπίζω  να συνεχίσουμε να το βλέπουμε  να το χαίρετε και η νέα γενιά,, και ευχή να βλέπαμε κάποτε και άλλους τέτοιους χώρους,, που  δυστηχώς  η περιοχή μας χρειάζεται!

04 Νοε 2013
ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΊΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ! http://porosnews.blogspot.com/2013/10/blog-post_598.html · POROSNEWS: ΘΕΜΑ ΠΑΛΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ · porosnews.blogspot.com. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου