Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ο COSMOS 96,5 πήγε Λιθόστρωτο...‏! (Ο σταθμός ,, Πρωτοπόρος της περιοχής μας εδώ και δεκαετίες!)

Ο COSMOS 96,5 πήγε Λιθόστρωτο...‏!
Μετά τη λήξη της 2ήμερης ζωντανής εκδήλωσης του COSMOS 96,5 που έγινε στις 23 & 24 Δεκεμβρίουστο Café Classic, στο Λιθόστρωτο, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία και την υποστήριξή σας στο σταθμό μας και τις δύο αυτές ημέρες, καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο όλων αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά για να στεφθεί με επιτυχία το πρώτο Live Event του Ρ/Σ μας.
Γράφει ο Δημήτρης Αλοϊζος...

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους συμπολίτες αλλά και τους επισκέπτες της Κεφαλονιάς στο Λιθόστρωτο, την προπαραμονή και την παραμονή των Χριστουγέννων.
Πιο συγκεκριμένα, στον κεντρικότερο εμπορικό δρόμο του Αργοστολίου, το Λιθόστρωτο, ο ραδιοφωνικός σταθμός COSMOS 96.5, ύστερα από την ευγενική παραχώρηση του ιδιοκτήτη της αγαπημένης καφετέριας Classic, Βασίλη Φακούντου, του εξωτερικού χώρου αλλά και μέρους του εσωτερικού της, εγκαινίασε τη νέα μονάδα εξωτερικών μεταδόσεων υψηλής τεχνολογίας, μεταδίδοντας όλες τις ζωντανές του εκπομπές από το καφέ Classic.
Από τις 10 το πρωί που ξεκίνησε η αναμετάδοση του προγράμματος του COSMOS 96.5 μπροστά στοClassic, μέχρι και αργά το βράδυ, οι διαβάτες, μικροί-μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, κοίταζαν με απορία στη τζαμαρία, που βρισκόταν ο εκάστοτε παραγωγός και άνοιγε διάλογο μαζί τους ανταλλάσοντας ευχές, ενώ δεν παρέλειπαν να τους συγχαρούν, για την εκπληκτική μουσική και τα τραγούδια που έπαιζαν.
Η πρόσκληση που απευθυνόταν στους ακροατές του Cosmos 96.5, όλη την περασμένη εβδομάδα, έφερε πιο κοντά παραγωγούς και ακροατές. Όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για αυτή την πρωτοβουλία, να κατέβει δηλαδή στο δρόμο το ραδιόφωνο και να γίνει μια παρέα, κι άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Στους ακροατές που είχαν το θάρρος να μιλήσουν στο μικρόφωνο και να ευχηθούν σε όλο τον κόσμο, δώθηκαν αναμνηστικά δωράκια από τους χορηγούς μας! Δεν έμεναν όμως στα δώρα και τις ευχές, αλλά συνέχιζαν στον υπέροχο μπουφέ με τα καλούδια του, ευγενική χορηγία των Πολυκαταστημάτων ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στην Κεφαλονιά.
Η πολιτική ηγεσία του τόπου, νυν και πρώην Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Κεφαλονιάς, Πρόεδροι Οργανισμών και Αθλητικών Ομάδων, ήρθαν και έστειλαν τις ευχές τους στους συμπατριώτες μας, αλλά και στα αδέλφια μας της Ομογένειας.
Επίσης, για μας τους ανθρώπους του σταθμού, ήταν ό,τι καλύτερο, η φιλική επίσκεψη των πρώην συνεργατών μας, Φώτη Χαλιώτη και Ξενοφώντα Ευαγγελάτου, που μας συνεχάρηκαν, για αυτή την πρωτοβουλία των διήμερων εκδηλώσεων.
Να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ήταν ο πρώτος που άνοιξε τον κύκλο των ευχών, ενώ μιά ευχάριστη έκπληξη ήταν για μας, η αυθόρμητη παρουσία του Δήμαρχου Σπετσών, που βρισκόταν στην Κεφαλονιά για διακοπές, ο οποίος έστειλε με τη σειρά του τις ευχές του.
Εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον κόσμο και θα πρέπει να τονιστεί ήταν η ζωντάνια των πανέμορφων γυναικών παραγωγών του σταθμού, με μπροστάρες την  Μάγκυ Παπαδάτου και την  Γεωργία Κοντογόνη-Μουϊκη, που έδωσαν ρεσιτάλ πολύ καλής μουσικής, χιούμορ, εμφάνισης και άοκνης παρουσίας μέσα στον κόσμο που κυκλοφορούσε στο Λιθόστρωτο, μοιράζοντας πάνω απ’ όλα το κέφι τους και βεβαίως πολλά-πολλά δώρα και ποτά!
Τι να πει κανείς για τη Δήμητρα Παπαδάτου, η παρουσία και η τσαχπινιά της, ήταν όλα τα λεφτά, που λέει ο λόγος.
Η πανταχού παρούσα και έχοντας το γενικό πρόσταγμα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων – MarketingΆντα Παπαδάτου, έκανε τα πάντα, προκειμένου να ευχαριστηθούν αφ΄ ενός οι επισκέπτες μας, σαν άξια οικοδεσπότης, αλλά και να αξιοποιηθούν οι προσφορές των δωροθετών με τον καλύτερο τρόπο.
Η Πέννυ Γωργιάδου, από το Τμήμα Μάρκετινγκ του σταθμού και η Χρυσούλα Μελετίου από την Γραμματειακή Υποστήριξη, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, προκειμένου να αποτιμήσουν οι φιλοξενούμενοι τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Επίσης, το ανδρικό δυναμικό του σταθμού έδωσε και εκείνο το παρόν του: Ο Δημήτρης Αλοϊζοςυποδεχόταν τους Πολιτικούς, ο Μάκης ο Νιφοράτος  φιλοξενούσε τους φίλους των εκπομπών του, μεταξύ ποτού, ανεξήγητων περιπλανήσεων και συζητήσεων.
Ο Peter Lee, μας έκανε το καλύτερο ξεκίνημα με τις ζωντανές καλλιτεχνικές παρουσίες, αφού την ώρα που στο μικρόφωνο ήταν ο Δημήτρης Αλοϊζος, σε συννενόηση με την Αγγλική Κοινότητα, έφερε την χορωδία FLICK και μας  έψαλλαν Ελληνικά και Αγγλικά κάλαντα καθώς και  Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Αργότερα, ο Peter έπαιξε υπέροχα τραγούδια βάζοντας τη δική του μουσική σφραγίδα στην ευχαρίστηση των ακροατών του ραδιοφώνου αλλά και όσων παρακολουθούσαν το πρόγραμμα από το Classic.
Ο Δημήτρης Ρεμούντος, ξεσήκωσε τους πάντες με τις μουσικές του επιλογές, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά το ότι δεν είναι τυχαίως, ο πρώτος μουσικός παραγωγός της Κεφαλονιάς και όχι μόνο. Μεταξύ μας, ο Δημήτρης ήταν υπέροχος και σαν Άγιος Βασίλης, μαγεύοντας τους μικρούς μας φίλους!
Το αποκορύφωμα έγινε με τη στάση που έκαναν η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και οι Κανταδόροι της Κεφαλονιάς μπροστά στα μικρόφωνά μας, όπου έπαιξαν και τραγούδησαν για τους ακροατές του σταθμού, αλλά και για τους έκπληκτους περιπατητές την ώρα εκείνη στο Λιθόστρωτο. Αυτό πραγματικά και για όσους το παρακολούθησαν, ήταν ότι το καλύτερο για το τέλος της παρουσίας μας στο Λιθόστρωτο. Φανταστικό!
Όλα αυτά τα πρωτόγνωρα, στο χώρο του ραδιοφώνου της Κεφαλονιάς, δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί, αν ο Διευθυντής του  COSMOS 96.5, Άκης Τσάρας, δεν είχε συλλάβει την πρωτότυπη αυτή ιδέα. Ολοι εμείς οι άνθρωποι που εργαζόμαστε στο σταθμό, κάτω από την καθοδήγησή του, τον ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας για τις πρωτοβουλίες και τα οράματα που έχει για τον σταθμό, προκειμένου να φέρει τα πάνω κάτω στα ραδιοφωνικά δρώμενα του Νομού μας.
Άλλωστε, δεν ξεχνιούνται τα λόγια και οι ευχαριστίες του ιδιοκτήτη του σταθμού, Βασίλη Καμπίτση, όταν πήρε το μικρόφωνο συγκινημένος και είπε: «Σ’ ευχαριστώ Άκη Τσάρα, γιατί με τις ενέργειές σου, πραγματοποιείς τα όνειρά μου, για το σταθμό που φανταζόμουν!» Όπως επίσης δεν ξεχνάμε την υπόσχεση του Άκη: «Τα καλύτερα έρχονται!»
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για τις ευγενικές προσφορές τους, αλλά και τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., Άγγελο Κωνσταντάκη για τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Αργοστολίου και των Κανταδόρων της Κεφαλονιάς στις εκδηλώσεις μας.
Χορηγοί
CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΠΤΙΚΑ ΗΔΥ ΙΔΕΙΝ
PARANOIA
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ Gentilini
MUST MEN FASHION
JEAN'S CLUB – ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ
AΠΟ ΣΠΙΤΙ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΥ
ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ FINE GOLD
ΜΟΥΙΚΗ-ΝΕΟΦΥΤΟΣ EURONICS
ΨΗΣΤΑΡΙΑ «ΓΟΥΡΓΟΥΡΗΣ» ΣΚΑΛΑ
ΟΠΤΙΚΑ ΦΑΚΟΥΝΤΟΣ
ΟΠΤΙΚΑ ΣΠΥΡΑΤΟΣ
ΟΠΤΙΚΑ SMARTOPTIC
Scandalo Εσώρουχα
Ευχαριστούμε τον Peter Lee για τις παραπάνω φωτογραφίες. Περισσότερο φωτογραφικό υλικό παρακάτω!

Έκθεση εικόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου