Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αποχώρησε η αξιωματική αντιπολίτευση απο το Δημοτικό Συμβουλιο

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  ΤΗΝ   KEFALONIAPRESS
http://lh5.ggpht.com/-FlY4voPennU/USdHPdY089I/AAAAAAAAZJo/5zyqN-XEjE4/image%25255B22%25255D.png?imgmax=800Καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή για τον τρόπο που συγκάλεσε σήμερα το «έκτακτο» Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τους προϋπολογισμούς των τριών μεγάλων δημοτικών επιχειρήσεων, χωρίς να υπάρξουν σχετικές εισηγήσεις και ενημέρωση , αποχώρησαν οι δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Μάρκου Κοτσιλίνη , οι οποίοι απαρτίζουν και την αξιωματική αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 Καταγγελία για το ίδιο θέμα έκαναν και οι σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ αλλά παρέμειναν στη συνεδρίαση.
  Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης ήταν :

1.      Εγκριση προϋπολογισμού Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου οικ. έτους 2014.
ΕΙΣ: Πρόεδρος κ. Γ. Αποστολάτος

2.      Εγκριση  προϋπολογισμού ΟΚΑΠ  οικ. έτους 2014
ΕΙΣ: Πρόεδρος κ. Δ Κοκκόσης

3.      Εγκριση  προϋπολογισμού ΚΕΔΗΚΕ οικ. έτους 2014
ΕΙΣ: Πρόεδρος κ. Α. Κωνσταντάκης
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΑΧΑΤΑ  ΣΑΜΗΣ!

Μάρκος Κοτσιλίνης: Παρωδία ...
Αποχωρήσαμε από την σημερινή  «έκτακτη» συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, γιατί δεν μπορούσαμε να είμαστε θεατές σε συνεδρίαση-παρωδία. 
Είναι πέρα και έξω από οποιαδήποτε πρακτική και κουλτούρα αυτοδιοίκησης το ατόπημα, που επιχείρησε η Δημοτική αρχή. Υποβιβάζει το όποιο κύρος του οργάνου και μετατρέπει  τους δημοτικούς συμβούλους σε άφωνους ακροατές  μιας στημένης παράστασης.
Ειδοποιηθήκαμε  την Παρασκευή 27-12-2013 , το μεσημέρι τηλεφωνικά, για την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση, όπου θα συζητούντο οι προϋπολογισμοί έτους 2014  τριών πολύ σημαντικών νομικών προσώπων του Δήμου. ( ΚΕΔΗΚΕ-Πολιτισμός & αθλητισμός, ΟΚΑΠ-Κοινωνική πολιτική και Δημοτικό Γηροκομείο).

Εισηγήσεις δεν μας δόθηκαν και επί πλέον δύο ώρες πριν την συνεδρίαση  σήμερα στάλθηκε πρόσκληση με τροποποιημένα θέματα συζήτησης.
Είναι σαφές και γνωστό, ότι οι συζητήσεις  προϋπολογισμών  των συλλογικών οργάνων αποτελούν κορυφαία διαδικασία και γι αυτό ο νομοθέτης προβλέπει αυξημένη πλειοψηφία για την έγκρισή τους.   
Μη έχοντας γνώση των δεδομένων  και θεωρώντας την όλη διαδικασία εμπαιγμό, δεν μπορούσαμε να παραμείνουμε.
Η δημοτική αρχή  συνεχίζει την απαράδεκτη τακτική του αφέντη, με αιφνιδιασμούς, χωρίς να σέβεται τις δημοκρατικές λειτουργίες, χωρίς να ανέχεται κριτική.
Ατυχώς, δεν  διορθώνει την πορεία της, τα τρία χρόνια που κυβερνά.
Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου