Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση της Ολγας Αντωνάτου- Βάλσαμου.

Η πολιτική υπαγορεύει τις περισσότερεςφορές τον διαχωρισμό της από την τακτικήπαλαιοκομματικού τύπου, να την χρησημοποιούν απλά για πολιτική. Υπάρχει λοιπόν η πολιτική για να γίνετε πολιτική και η πολιτική αντιμετώπισης και επίλυσης προβλημάτων.
Αν θέλουμε να σταθούμε στην πολιτική για πολιτική, θα πρέπει να συμφωνήσουμε στα εξής:
α) είναι θεμιτό ανάλογα με την πολιτική σκοπιμότητα, την διαστρεύλωση ενός πολιτικού γεγονότος και,
β) ποιόν θα εκθέσουμε και με ποιόν τρόπο θα εμφανήσουμε αυτόν που θέλουμε
Αν θέλουμε λοιπόν να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, είτε μας αρέσει είτε όχι, θα πρέπει να αποδεχτούμαι ότι, τις συγκεκριμένες κυβερνήσεις που σήμερα βρίσκονται μαζί, έφεραν την χώρα στα μνημόνια, καθώς και στον διαχωρισμό ανάλογα με τα πολιτικά συμφέροντα στον Καλλικράτη.

Είναι επίσης δυστυχώς πραγματικότητα ότι ο Ελληνικός λαός ψήφισε αυτές της πολιτικές δυνάμεις.Εγώ, σεβόμενη την απόφαση του Ελληνικού λαού στις τελευταίες εκλογές, όπως και την λειτουργία του πολιτικού συστήματος για να σχηματιστεί κυβέρνηση, προσπαθώ σε αυτήν την πραγματικότητα να δημιουργήσω δημιουργία, ενότητα εκφρασμένη από τα θέλω των συμπολιτών μου.
Δήλωσα ότι για εμένα είναι σημαντικό η ενότητα στη βάση της καθημερινής ζωής, στην κοινότητα που αντιμετωπίζει όλα τα βάρη των επιλογών της κεντρικής εξουσίας.
Είδα την ζωή μου και την ζωή των συμπολιτών μου στην κοινότητα μου και όχι μόνο. Και με έναν Δήμο, και με περισσότερους, να μην αλλάζει. Αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι θα πρέπει εμείς να ενωθούμε και ενωτικά μέσα από πραγματική συνεργασία, να έχουμε τα οφέλη που μας πρέπουνε στην νέα μνημονιακή εποχή.
Επειδή η πραγματικότητα είναι πάντα λυτρωτική, κάλεσα όλους τους φορείς και κατοίκους του τόπου μου για συζήτηση πάνω στα καυτά αυτά ζητήματα. Όλοι ήταν εκεί και οι περισσότεροι μίλησαν. Ο Δήμαρχος κ. Παρίσης υπήρξε ξεκάθαρος  -  θέλω εννιαίο Δήμο και αν αυτό δεν είναι απόφαση της κεντρικής εξουσίας, θέλω να στηρίξω την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεφαλλονιάς εκφράζοντας την επιθυμία μου στο Δήμο Σάμης να συμπεριληφθεί η Πύλαρος και Ερύσσος.

Φυσικά στην Δημοκράτια υπάρχουν και αντίθετες φώνες και κάλα κάνουν να μιλούν.Όταν όμως στέκονται στο να κάνουμε πολιτική για την πολιτική,εμείς θα πρέπει να καταλαβαίνουμε την έλλειψη της ουσίας.Έμεις οι Σαμικοί έχουμε πληρώσει ακριβά αυτό το τίμημα.Σίγουρα όμως δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε για χάρη της πολιτικής,την πραγματικότητα που μας επιβάλλει την ενότητά μας.

Η Δημοτική αρχή είναι ξεκάθαρη και οι Σαμικοί είναι ξεκάθαροι.Θέλουμε, αν διασπαστεί ο Δήμος,αυτό που και η ίδια η γεωγραφία του νησιού μας, μας επιβάλλει.Το Δήμο μας με την Πύλαρο και την Έρυσσο.
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σάμης,
Όλγα Αντωνάτου - Βαλσάμου
ΠΗΓΗ  IONIANPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου