Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο Υπουργός δίνει το «πράσινο φως» για την «Kefalonian Lines»


ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Μεγάλη αναστάτωση υπήρξε χθες στο νησί, με αφορμή το θέμα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων και της εμπλοκής της εταιρείας «Kefalonian Lines» στη γραμμή Κυλλήνης-Ζακύνθου.
Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ασχολήθηκε επισταμένα με το συγκεκριμένο θέμα και δέχτηκε επίσκεψη από κορυφαίους πολιτικούς παράγοντες του τόπου μας, οι οποίοι πήγαν να του εκφράσουν το αίτημά τους.

Οι πληροφορίες… 
Καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πάντως, είχαν φουντώσει οι φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο Υπουργός θα ενέκρινε το αίτημα του κ. Λυκούδη (είναι ο ιδιοκτήτης της προαναφερόμενης εταιρείας) και θα έδινε το «πράσινο φως» για την έναρξη των δρομολογίων στη γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης από τώρα και όχι από τις 24 Απριλίου, όπως προβλέπει η Νομοθεσία.
Οι πληροφορίες αυτές άρχισαν να διαρρέουν από χθες το απόγευμα. Ουσιαστικά, ο Υπουργός έδωσε τη συγκατάθεσή του (μένει να βγει και η επίσημη ανακοίνωση) και «άδειασε» το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ), το οποίο είχε απορρίψει το αίτημα της «Kefalonian Lines». Ο τελευταίος λόγος, όμως, ανήκε στον ίδιο και σε κανέναν άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου