Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η διοργάνωση – Ecoformula Final

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  E-KEFALONIA.NET
Η Eco Formula, το πρώτο οικολογικό μονοθέσιο παγκοσμίως που κινείται με βιο-καύσιμα και αποτελεί 100% ελληνική δημιουργία, δημιούργησε ένα  ξεχωριστό μαθητικό διαγωνισμό. Σε 16 σχολεία του Νομού Κεφαλονιάς-Ιθάκης οι μαθητικές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα (Ecoformula Αcademy) το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, συμμετέχουν σε μια σειρά από διαγωνισμούς. Μέσω της αγάπης τους για τα μηχανοκίνητα σπορ, ευαισθητοποιούνται σε θέματα οικολογίας, ανακύκλωσης και οδικής ασφάλειας.
Ο τελικός της Ecoformula Academy και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβρη στο Αργοστόλι (7 και 8 Σεπτεμβρίου) και  θα περιλαμβάνουν ποδηλατικούς αγώνες, επιδείξεις μονοθεσίων και λοιπών αγωνιστικών αυτοκινήτων, επιδείξεις μοντελισμών , σεμινάριο οδικής ασφάλειας και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν τα αυτοκίνητα φαίνεται στο παρακάτω σχήμα.
Η eco - διαδρομή στο Αργοστόλι
Η eco – διαδρομή στο Αργοστόλι

Πρόγραμμα Χορηγίας του αγώνα
Η χορηγία αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο επιχειρηματικής επένδυσης μιας επιχείρησης και είναι μια επικοινωνιακή προσέγγιση που επιβάλλεται στα νέα δεδομένα. Η δημιουργία συνεργιών μεταξύ εταιριών της Κεφαλονιάς θα συμβάλλει στην επίτευξη των εταιρικών στόχων των χορηγών και θα αποτελέσει ουσιαστική βοήθεια στην προσπάθεια και τους στόχους της διοργάνωσης Ecoformula Final.
H εταιρεία μας δημιούργησε ένα προνομιακό χορηγικό πρόγραμμα με κεντρικό στόχο οι χορηγοί να γίνουν οι επιχειρηματικοί μας συνεργάτες και να αποκομίσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη προβολή κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης αλλά και μετά.
Υπάρχει μια σειρά λόγων που συντρέχουν ώστε μια εταιρεία να επιθυμεί να χορηγήσει μια διοργάνωση. Κύριο μέλημα των εταιρειών είναι να καθιερωθούν στη συνείδηση του κοινού και να είναι παρούσες στα μεγάλα γεγονότα (όπως είναι η διοργάνωση του Ecoformula Final) προσφέροντας κοινωνικό έργο.
Πέραν αυτού, οι χορηγοί της διοργάνωσης θα συνδεθούν με το brand name της EcoFormula και όλες τις αξίες που πρεσβεύει. Αυτές οι αξίες είναι ο εθελοντισμός, η οικολογία, η ανακύκλωση, η οδική ασφάλεια και η καινοτομία. Παράλληλα οι χορηγοί μας θα ενισχύσουν μια προσπάθεια ανάδειξης της μοναδικότητας της Κεφαλονιάς βοηθώντας έτσι τον τόπο μας να αναπτυχθεί τουριστικά.
Στόχοι Συνεργασίας
Οι στόχοι της συνεργασίας μας για τους χορηγούς της διοργάνωσης είναι οι παρακάτω:
•    Αύξηση ορατότητας
•    Αύξηση αναμνησιμότητας (Recall)
•    Αύξηση αναγνωρισιμότητας (Recognition)
•    Αύξηση διατηρησιμότητας (Retention)
•    Μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στην αγορά (Market Penetration)
•    Μεγαλύτερη επέκταση της αγοράς (Market Expansion)
•    Αύξηση μεριδίου αγοράς και πωλήσεων (Market Share)
•    Επιστροφή της επένδυσης (Return of Investment)
Σημεία Προβολής Επωνυμίας για τους χορηγούς
Στο παρακάτω συνοπτικό πίνακα προβολής των χορηγών της διοργάνωσης, φαίνονται όλα τα σημεία προβολής της επωνυμίας τους αλλά και τα ειδικά προνόμια που τους δίνονται κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων (7-8 Σεπτεμβρίου 2013).
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε μαζί μας για συμμετοχή στο πρόγραμμα χορηγιών άμεσα.
Σταύρος Τραυλός
Τηλ: 6977987800
E-mail: travlos@otenet.gr
Web: www.ecoformula.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου