Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΣΚΑΛΑ: για ποιά ευγενικά παιδιά είναι το γράμμα?

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1002547_636162323068793_906685129_n.jpg 
                                                                            
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ   KEFALONIAPRESS

Ένας φάκελος που αναφέρει ως παραλήπτη «στα ευγενικά παιδιά που μας βοήθησαν» βρίσκεται από χθες σε γνωστό εστιατόριο της Σκάλας περιμένοντας να παραδοθεί στα ευγενικά παιδιά.


Τα γεγονότα έχουν ως εξής :
 Δυο βρετανοί τουρίστες που διέμεναν στην Σκάλα, κατέβησαν προχθές στο Αργοστόλι και πήγαν στην τράπεζα να αλλάξουν χρήματα για να πληρώσουν τα έξοδα διαμονής τους στο νησί μας. Επέστρεψαν στην Σκάλα με το ΚΤΕΛ .. όμως μέσα στο λεωφορείο τους έπεσε ο φάκελος χωρίς να το αντιληφθούν.
 Δυο νεαροί Σκαλισιάνοι που ήταν στο απέναντι κάθισμα ύστερα από λίγο αντιλήφθηκαν το φάκελο και τον πήραν. Κατέβησαν από το λεωφορείο, έτρεξαν και πήραν το μηχανάκι τους και άρχισαν να αναζητούν τους τουρίστες στη Σκάλα από καταλυμα σε κατάλυμα.
 Τους βρήκαν και τους παρέδωσαν τον φάκελο!
Κατάπληκτοι οι τουρίστες κοιτούσαν μια τον φάκελο μια τα παιδιά. Δεν είχαν αντιληφθεί ακόμα την απώλειά του.  Μέσα στο φάκελο ήταν όλες τους οι οικονομίες για τις διακοπές τους στην Κεφαλονιά, αν τον έχαναν θα είχαν πραγματικά μεγάλο πρόβλημα..
 Τα παιδιά έφυγαν παραδίνοντας τον φάκελο.
 Το ίδιο βράδυ οι τουρίστες πήγαν στο εστιατόριο που έτρωγαν κάθε βράδυ , ανέφεραν το περιστατικό και άφησαν για τα δυο ευγενικά παιδιά αυτόν τον φάκελο..  Ας πάμε να τον παραλάβουν..
 Από το Kefalonia press ένα μεγάλο μπράβο στα «ευγενικά παιδιά» της Σκάλας! Ένας φάκελος γεμάτος χρήματα θα ήταν ένα καλό χαρτζιλίκι για το καλοκαίρι, αλλά αυτά ούτε καν που το σκέφτηκαν. Άρπαξαν τον φάκελο και έτρεξαν να βρουν τους τουρίστες.  Μπράβο και πάλι μπράβο!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου