Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ο Πόρος παραμένει ο ''σταθμός που βλέπει τα τρένα να περνούν''...

Γνωστός δημοσιογράφος παρασύρθηκε από τη... συνήθεια και έγινε ρεζίλι των σκυλιών.


Καλή είναι η ευαισθησία, ακόμα καλύτερη η ανησυχία για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις διάφορων μεγάλων έργων στην Ελλάδα, αλλά σε μερικούς φαίνεται ότι η συνήθεια της "διαμαρτυρίας" είναι τόσο ισχυρή που θολώνει το μυαλό.

Στην Ελλάδα που για "περιβαλλοντικούς λόγους" (δηλαδή αντίδραση των ΗΠΑ) η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου απέσυρε ουσιαστικά το ενδιαφέρον της για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, τουλάχιστον έχουμε μια ισχυρή... παράδοση.

Βέβαια για την πιο ρυπογόνα επιχείρηση της Ευρώπης, την ΔΕΗ των λιγνιτικών εργοστασίων που μοιράζουν αφειδώς καρκίνο, οι ''επαγγελματίες προστάτες'' του περιβάλλοντος σιωπούν συστηματικά. Εκτός αν πρόκειται για κάποια περικοπή επιδομάτων στο προσωπικό της...

Χάσαμε το πειρατικό! Πληθαίνουν τα ζακυνθινά πλοία κρουαζιέρας στο λιμάνι του Πόρου.

Ο Πόρος παραμένει ο ''σταθμός που βλέπει τα τρένα να περνούν''...

Όπως μας ενημερώνει το Porosnews μέσω facebook, ένα ζακυνθινό πλοίο κρουαζιέρας προσέγγισε το λιμάνι του Πόρου σήμερα, μεταφέροντας τουρίστες από το γειτονικό νησί. Αυτοί περιηγήθηκαν σε επιλεγμένα σημεία της Κεφαλονιάς πριν επιστρέψουν το απόγευμα στη Ζάκυνθο. Το περασμένο καλοκαίρι αυτή την αποστολή είχε αναλάβει αρκετές φορές το εντυπωσιακό MENIA MARIA I, με τη χαρακτηριστική όψη πειρατικού σκάφους.

Το πρωί της Τετάρτης όμως έκανε την εμφάνισή του το DIMOSTHENIS ίδιου σχεδόν μεγέθους με το ''πειρατικό'' (40 μέτρα), αλλά με σαφώς πιο συμβατική εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου