Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ Σε επιφυλακή στον Έβρο Στρατός και Πολιτική Προστασία...


KAI  ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα ο Στρατός και η πολιτική προστασίαμε τις τεχνικές υπηρεσίες του Έβρου βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, καθώς η στάθμη του ομώνυμου ποταμού βρίσκεται πάνω από τα όρια συναγερμού.
Η προσοχή των υπηρεσιών εστιάζεται πλέον στον Έβρο ποταμό και κυρίως στο νότιο τμήμα (περιοχή Πόρου), όπου η στάθμη έχει ξεπεράσει το όριο συναγερμού. Ειδικότερα στο Πύθιο η στάθμη του Έβρου μετρήθηκε το πρωί στα 5,60 μέτρα με όριο συναγερμού τα 5,70 μέτρα, ενώ στην περιοχή του Πετάλου, το ύψος της στάθμης του ποταμού συνεχίζει να ξεπερνά κατά 40 εκατοστά το όριο συναγερμού, αντοχής των αναχωμάτων.

Στο σημείο βρίσκονται κλιμάκια των τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας, για το ενδεχόμενο που χρειαστεί να επέμβουν, για αποτροπή των πλημμυρών.
Η εκτίμηση των υπηρεσιών είναι πως λόγω της σταδιακής βελτίωσης του καιρού, θα υπάρξει σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου με πτώση της στάθμης.
Εν τω μεταξύ λόγω των καιρικών συνθηκών, για δεύτερη μέρα, δεν λειτούργησαν τα σχολεία στους δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου.
ΠΗΓΗ:Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr(01/29/2013 - 12:33)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου