Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ   ΑΠΟ  ΤΟ



ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ 15 ΘΕΜΑΤΑ!!
Στις 30  Οκτωβρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δ. Ιθάκης θα γίνει τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα: 1. Αίτημα του Συλλόγου Φιλομήρων Ιθάκης για λήψη απόφασης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του <Οδυσσειακού σχεδίου του Πόρου> (Εισηγ: κ. Σπύρος Αρσένης). 2. Αίτημα της κ. Παπαδοπούλου – Κοντορλή Λίτσας, Αναπλ. Καθηγ. Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα ανασκαφή Ιθάκης. (Εισηγ: Πρόεδρος ΔΣ)

  3. Επιστολή διαμαρτυρίας της κ. Χριστιάνας Κ. Κυρίμη σχετικά με τις συνθήκες και τους όρους λειτουργίας των καταστημάτων – κέντρων διασκέδασης στην περιοχή ΜΥΛΟΣ στο Βαθύ Ιθάκης. (Εισηγ: Πρόεδρος ΔΣ)
   4. Έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την επικείμενη κατάργηση της Μονάδας Ψυχικής Υγείας Κεφαλονιάς-Ζακύνθου-Ιθάκης. (Εισηγ: ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ)
   5. Αίτημα του Δημοτικού Συμβούλου κ. Αλ. Ταφλαμπά για λήψη απόφασης για την ανάθεση σύνταξης μελέτης για την κατασκευή και την νομιμοποίηση των στεγάστρων (τεντών) στους κοινόχρηστους χώρους όλου του Δήμου και αυτών που ανήκουν σε άλλους φορείς (πχ. Λιμ. Ταμείο) (Εισηγ: Αλ. Ταφλαμπάς)
   6. Λήψη νέας απόφασης σχετικά με την τροποποίηση της συστατικής πράξης του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ιθάκης» (Εισηγ: Πρόεδρος Ν.Π.)
   7. Αίτημα του Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ παραχώρησης του Δημοτικού Σταδίου Ιθάκης για την διεξαγωγή των αγώνων του Συλλόγου. (Εισηγ: Αντιδ/χος Ε. Ραυτοπούλου)
   8. Έγκριση της αρ. 36/2012 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΚΕΙ περί τροποποίησης προϋπολογισμού ΔΚΕΙ 2012. (Εισηγ: Πρόεδρος Ν.Π.)
   9. Έγκριση της υπ’αρ. 82/2012 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. « ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ Ο ΦΗΜΙΟΣ» με θέμα  την έκθεση εσόδων – εξόδων Γ΄ τριμήνου του Προυπολογισμού του οικ. έτους 2012. (Εισηγ: Γ. Βερώνης)
  10. Σύσταση Επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Ιθάκης και έγκριση του κανονισμού λειτουργίας της (Εισηγ: Γ. Βερώνης)
  11. Αποδοχή των μελετών α) παροχή υπηρεσιών για τη δημιουργία φακέλου του έργου για τη σύνταξη της μελέτης αλιευτικού καταφυγίου β) παροχή υπηρεσιών για τη δημιουργία φακέλου του έργου για τη σύνταξη της μελέτης επέκτασης κρηπιδωμάτων λιμένα Βαθέως του Δήμου Ιθάκης , γ) μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων κατασκευής των νέων έργων στο Λιμάνι των Φρικών. (Εισηγ: Τεχν. Υπηρεσία)
  12. Xορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής στο κατάστημα υγειον. ενδιαφέροντος του Δεσσαλέρμου Ανδρέα του Γερασίμου. (Εισήγ: Δήμαρχος)
  13. Xορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής στο κατάστημα υγειον. ενδιαφέροντος της Ραυτοπούλου Μαρίας του Αντωνίου. (Εισήγ: Δήμαρχος)
  14. Xορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής στο κατάστημα υγειον. ενδιαφέροντος της Λιάτου Ευδοκίας του Γεωργίου. (Εισήγ: Δήμαρχος)
  15. Xορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής στο κατάστημα υγειον. ενδιαφέροντος του Γκαβανόζη Τηλεμάχου του Ευστρατίου. (Εισήγ: Δήμαρχος)
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου