Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ!

 ΑΣ  ΤΟ  ΞΑΝΑΛΕΜΕ  ¨ΗΡΑΚΛΗΣ"  ΕΦΟΣΟΝ  ΒΑΡΔΙΟΛΑ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ,,  ΚΑΙ  ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥ  ΗΡΑΚΛΗΣ  ΕΜΕΙΝΕ!  ΑΣ  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ   ΣΤΟ    FACEBOOK



ΦΩΤΟ   Abraam Panagatos

ΕΡΩΤΗΜΑ:
συγγνωμη κιολας, αλλα μοναδικο προβλημα του χωριου ειναι το ΑΝ θα δωθει το τουριστικο στην αρχαιολογικη υπηρεσια μεσω του υπουργειου πολιτισμου??? η κοινοτητα δεν κανει? το τουριστικο δεν μπορει να εχει αλλη χρηση που θα φερει και κοσμο και χρημα στον Πορο?

εχετε καταλαβει οτι σε λιγο ο τουρισμος θα πιασει το απολυτο μηδεν? οτι εργα υποδομων και αναψυχης ΔΕΝ γινονται ουτε για δειγμα? οτι κοιτωντας ο καθενας την παρτη του φτασαμε σαν χωριο (και χωρα τελικα) ως εδω και ομως παλι το ιδιο συνεχιζουμε?


ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕ -ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗ ΛΕΞΗ- ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟ "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ". ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΠΟΥ ΑΠΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΑΜΑΤΑ! ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ...ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ "ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΕΡΕΙ ΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ"!. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ, ΩΣ ΝΤΟΠΙΟς ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ Ή ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ! ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟ "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ". ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΦΕΡΝΟΥΝ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ   ΚΑΙ  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ  ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ,,ΕΝΩ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ  ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΙΟ  ΑΠΟ ΤΟΝ  ΔΡΑ Α. ΒΑΣΙΛΑΚΗ
Αντώνιος Βασιλάκης Επειδη δε φαινεται να εγινε κατανοητο το νοημα της επιστολης μου απο καποιους παρακαλω να προσεχτει μια διευκρινιση: το "υπαρχον κοινοτικο κτιριο" (ποιο;) δεν προσφερεται γαι τα αρχαια κι αυτο το ξερουν ολοι! το οτι προταθηκε απο καποιους να χρησιμοποιηθει για τα αρχαια, δειχνει την αμηχανια και την προσπαθεια δικαολογησης των αδικαιολογητων ενεργειων τους. Ο φιλος καλα θα κανει να μην το ανακυκλωνει, εχει τελειωσει το θεμα! και φυσικα ας ασχοληθουν ολοι σοβαρα -οχι με λογια- με τα πραγματικα προβληματα του χωριου, στο οποιο η πολιτικη της νεας δημοτικης αρχης -οπως και σε ολο το νησι- ειναι" γκρεμιστει οτι θυμιζει καποιους που μοχθησαν πραγματικα στο παρελθον για το καλο του τοπου"!


  • Themos Karapatis 1. δε θα μπορουσε το χωριο να εχει ΓΗΠΕΔΑΚΙ ποδοσφαιρου οπως ειχε καποτε και παιζαμε ΚΑΘΕ απογευμα τα καλοκαιρια? τι κοστιζει? ΤΙΠΟΤΑ! αλλα μαλλον ειναι πιο χρησιμο ως παρκινγκ, λε...Δείτε περισσότερα

  • Themos Karapatis σε ευχαριστω πολυ! ελπιζω και σε καποια απαντηση για να βοηθησουμε μεσω του διαλογου και των πραξεων μας τον Πορο μας...

  • George Skandalis Mantalvanos Οσο οι ντοπιοι ειναι βολεμενοι,τοσο η αλλαγη θα μοιαζει με ουτοπια..

  • Themos Karapatis κατανοηση της καταστασης, παραδοχη των λαθων μας και διαλογος για την ευρεση της καλυτερης και απο τους περισσοτερους αποδεκτης λυσης. αυτο το σκοπο ειχε αλλωστε το αρχικο μου σχολιο...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!! ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΑΚΕΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ!

  • Themos Karapatis Τα κακώς κείμενα τα πληρώνει το χωριό μας. Και τελικά εμείς οι ίδιοι. Εχω τεράστιο σεβασμό και θαυμασμό στο έργο της αρχαιολογικής υπηρεσίας αλλά δεν είναι αυτή το σημαντικό ζήτημα...Δείτε περισσότερα
    1
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΕΓΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΛΕΠΩ ΕΝΩ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ,, ΤΥΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΚΕΤΟ! ,,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!


  • George Skandalis Mantalvanos Μαλλον δεν εχετε καταλαβει τι εννοει ο φιλος..

  • Katerina Panagatou ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ......, ΑΠΟΛΥΤΩΣ....... ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ......

  • Γεια σου Κατερινα.Τα αρχαια τα χασαμε επειδη ειμαστε αχρηστοι.Ετσι μαθαμε και ετσι ειμαστε,και τον τουρισμο τον χασαμε γιατι ειμαστε αχρηστοι,και τους νεους τους χανουμε στις αυστραλιες γιατι ειμαστε αχρηστοι.Ας βρουμε τροπο να γινουμε πιο χρησιμοι για το χωριο μας και την κοινωνια μας και τοτε θα γυρισει και ο κοσμος μαζι με τα αρχαια.Μεχρι τοτε και το τουριστικο θα σαπιζει οπως και η υπολοιπη τοπικη κοινωνια..
  • Katerina Panagatou ΕΧΕΙΣ '' Α Π Ο Λ Υ Τ Ο΄΄ ΔΙΚΙΟ ΓΙΩΡΓΟ .....!!!!

  • George Skandalis Mantalvanos Να σ'σαι καλα Κατερινα αλλα επρεπε να φτασω στη Ροδο για να το βρω..

  • Themos Karapatis Χαίρομαι που τουλάχιστον κάποιοι ακόμα ενδιαφερόμαστε. Όποια άποψη και αν έχουμε. Να γίνουμε πολλοί, να κάνουμε διάλογο και τελικά πράξεις γιατί τα πράγματα είναι στο σημείο μηδέν.

  • Themos Karapatis Και για όσους δε με γνωρίζουν, είμαι εγγονός του Τζωρτζη και της Αναστασιας, γιος της Ελένης της Σεριατου. Δεν πρέπει βέβαια να έχει σημασία αλλά για να ξέρετε με ποιον μιλάτε. Ελπίζω να δώ πράξεις και έργα από όλους μας σύντομα!

  • Katerina Panagatou ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.... ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΜΕ Σ΄ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.... ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ..... !!!!

  • George Skandalis Mantalvanos Για μενα οι κομπλεξικες εποχες που τα μικροσυμφεροντα του καθε τυχαρπαστου εμπαιναν πανω απο το κοινο καλο,εχουν τελειωσει.Ηρθε η ωρα να μαθουν και οι "παλιοτεροι"τι σημαινει "αντιδρω"και"διεκδικω".
    Χωρις χρωματα και χωρις σημαιες γιατι αλλιως θα φυγουν,οπως και τα αρχαια,νυχτα.Εμεις ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ.
    Themos Karapatis Μπράβο ρε Γιώργο, μπράβο ρε φίλε!
    Απλά μια ακόμα παρατήρηση. Θα επιθυμούσα να διαβάζετε και το επόμενο μακροσκελες σχόλιο μου εκτός από το αρχικό. Ετσι θα γίνει αντιληπτό ότι κάθε άλλο παρά υποτιμω το έργο και τη σημασία της αρχαιολογίας. Απλά θεωρώ ότι υπάρχει έτοιμο κτήριο, αυτό της παλαιάς κοινότητας, για να φιλοξενήσει την ιστορία του τόπου μας. Θεωρώ ότι το τουριστικό, μιας και βρίσκεται σε μοναδικής ομορφιάς τοποθεσια, θα μπορούσε να έχει τουριστική χρήση μαζί με μέρος της παραλίας. Εχουμε ανάγκη να γυρίσουμε πρώτα εμείς στο χωριό μας, η νέα γενιά που κάνει -κακώς- τα μπάνια της στη σκάλα. Και μετά να τραβήξουμε τουρίστες κάνοντας σωστές επιλογές και κινήσεις παράλληλα με έργα υποδομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου