Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Σταύρος Λυκούδης: Συγχαρητήριο μήνυμα στους επιτυχόντες



PDF
ΕκτύπωσηE-mail
Μια ακόμα επίπονη και ψυχοφθόρα διαδικασία  εισαγωγής στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα έφτασε στο τέλος της. Από  βάθους  καρδιάς,   θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες  μαθητές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης  στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Εύχομαι σε όλους και τον κάθε μαθητή προσωπικά όλα τα όνειρα που κάνατε κατά τη διάρκεια των μαθητικών χρόνων να πραγματοποιηθούν. Το επιστέγασμα της προσπάθεια σας που ήρθε με αυτή σας την επιτυχία πρέπει να έχει συνέχεια. Να παραμείνετε πιστοί στα ιδανικά σας και πότε να μην κάνετε ‘’εκπτώσεις’’  στα όνειρα και τους στόχους σας. Ακόμα, για όσους μαθητές δεν κατάφεραν να πετύχουν αυτό που επιθυμούσαν, πρέπει να γνωρίζουν ότι η προσπάθεια δεν σταματά εδώ και πάντα βρισκόμαστε  δίπλα τους σε ότι και αν αποφασίσουν για το μέλλον τους.


Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους γονείς  όλων των μαθητών που πάσχισαν, ξενύχτησαν και επένδυσαν στη μόρφωση προσβλέποντας σε ένα καλύτερο μέλλον. Η ελπίδα αυτή για ένα καλύτερο μέλλον μας βρίσκει όλους συμπαραστάτες  μιας και όλοι οι Έλληνες έχουμε, περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να ελπίζουμε σε κάτι.
Τέλος , πρέπει  Όλοι να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις περιβόητες βάσεις εισαγωγής για μουσουλμάνους.  Αποτελεί ή όχι αδικία για τους υπολοίπους μαθητές που συναγωνίζονταν με άνισους όρους όπως αποδείχτηκε τελικά? Ορίζει κάπου το Σύνταγμα της Ελλάδας κάτι από τα παραπάνω και δεν το γνωρίζουμε?  Η αλήθεια είναι ότι δεχόμαστε συνέχεια επίθεση  μαζοποίησης και αφελληνισμού από τη νέα τάξη πραγμάτων και τους εγκάθετους τους. Σε λίγο όποιος αναφωνεί ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ  θα συλλαμβάνεται από το υπό σύσταση τμήμα ρατσισμού της αστυνομίας του κ. Δενδια με τη κατηγορία για ρατσισμό.
Όλοι μαζί ορθώνουμε το ανάστημα και αντιστεκόμαστε στις πρακτικές που μας έχουν οδηγήσει σε αυτό το σημείο. Τα σχέδια που τους υπαγορεύουν οι εντολοδόχοι τους μας βρίσκουν απέναντι τους.  Όλοι μαζί με στήριγμα την Ελληνική ψυχή μας  αποτρέπουμε τον αφελληνισμό τον δικό μας και των παιδιών μας.  Όλοι μαζί τους λέμε ένα βροντερό Όχι.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου