Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Η κοινωνία είναι στα όρια της.





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Λαός δεν αντέχει άλλες θυσίες. Δεν ανέχεται άλλο τον εμπαιγμό  και τα ψέματα της πολιτικής, της υποταγμένης στις ορέξεις των ξένων συμφερόντων, του Σαμαρά – Βενιζέλου και Κουβέλη. Τα επόμενα βήματα της Κυβέρνησης Σαμαρά οδηγούν τη χώρα στο χάος με απρόβλεπτες και ανυπολόγιστες συνέπειες για την Ελλάδα και την κοινωνία. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος δίνουν τη μάχη για το συμφέρον της Πατρίδας. Στον αγώνα αυτό μεγάλη συμμετοχή έχει και η Εκλογική Περιφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Για το λόγο αυτό σήμερα 27/08/2012 και υπό την παρουσία του Τομεάρχη και Γενικού Συντονιστή  Εκλογικής Περιφέρειας Κεφαλονιάς και Ιθάκης Κου Γεράσιμου Πετράτου, συστάθηκε η 1η Συντονιστική Επιτροπή  Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Μετά από εισήγηση του Προεδρεύοντος της Συντονιστικής Επιτροπής Κου Πετράτου Γεράσιμου και ομόφωνη απόφαση των παρευρισκομένων μελών, ορίστηκαν:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: KΑΜΠΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΡΑΣΙΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΙΧΑΛΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΝΙΚΗ


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ: ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΤΕΡΡΥΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡHΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΛΟΥΚΕΡΗ ΑΝΤΖΕΛΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΥΡΗΝΑ ΕΡΙΣΣΟΥ: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΥΡΗΝΑ ΙΘΑΚΗΣ: ΣΥΡΜΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΥΡΗΝΑ ΣΑΜΗΣ: ΡΑΣΙΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΜΕΛΟΣ: ΑΤΖΕΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στην 1η Συνεδρίαση  της Συντονιστικής Επιτροπής παραβρέθηκαν και οι Πολιτευτές του Κινήματος  Ανεξάρτητοι Έλληνες, Κος Τζωρτζάτος Γεώργιος και η Κα Αποστολάτου Γιώτα, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία καλή δύναμη και καλό κουράγιο στη δύσκολη, για την εποχή, αποστολή που αναλαμβάνει η  1η Συντονιστική Επιτροπή  Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Ο Κος Λυκούδης Σταύρος, λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, έστειλε όμως μήνυμα καλής επιτυχίας. Την 1η Συνεδρίαση  της Συντονιστικής Επιτροπής Κεφαλονιάς και Ιθάκης έκλεισε ο    Προεδρεύων της Συντονιστικής Επιτροπής Κος Πετράτος Γεράσιμος ο οποίος τόνισε τη σημασία της Συντονιστικής Επιτροπής για την Εκλογική Περιφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης, για το Κίνημα ,για τον τόπο, αλλά και για τον απλό Έλληνα Πολίτη.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ,για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου για την 1ης μας Συνεδρίαση.  
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου