Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ


  • ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΡΟΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ...ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 'ΘΕΟΥΣ' ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ! ΠΩς ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ? ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑς ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ. Βικυ....το παρακατω..ΑΠΟ ΤΕΙΧΟ ΦΙΛΗς... Ποιοι είστε εσείς κύριοι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που επιβάλατε την εσχάτη των ποινών σε μια κατηγορούμενη χωρίς να την καλέσετε σε σε απολογία;;
    Δεν έχετε ακούσει , δεν έχετε διαβάσει πως και τον Σωκράτη ακόμα πριν του δώσουν κώνειο τον κάλεσαν σε απολογία;
    Δεν έχετε διαβάσει πως και στον αδελφοκτόνο Εμφύλιο , ακόμα και οι ένθεν και ένθεν ηγεσίες είχαν συστήσει έκτακτα στρατοδικεία στα οποία οι μελλοθάνατοι απολογούνταν;;
    Mε ποιο δικαίωμα αποκεφαλίσατε ένα 23χρονο αθλητικό αστέρι για μια χιουμοριστική ατάκα που , κατά τη γνώμη μου, δεν είχε καμιά ρατσιστική αιχμή και ΚΑΚΩΣ , ΚΑΚΙΣΤΑ , η Παπαχρήστου ζήτησε συγνώμην ;.
    , Ας διαβάσουμε , λοιπόν, , φίλοι αναγνώστες/τριες τι ακριβώς έγραψε η ,όμορφη αθλήτρια στο Twitter :
    « Με τόσους Αφρικάνους στη Ελλάδα , τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό ! ».
    Για να δούμε , λοιπόν, που υπάρχει ανακρίβεια η ρατσιστικό πνεύμα στην χιουμοριστική αυτή «ατάκα» :
    1) Δεν υπάρχουν αμέτρητες χιλιάδες αφρικανοί στη Χώρα μας ; Υπάρχουνε, χιλιάδες , δεκάδες χιλιάδες , μπορεί και περισσότεροι !
    2) Δεν μας πρήξανε οι «αρμόδιες αρχές» εδώ και τόσον καιρό ότι ….εισέβαλαν στην Ελλάδα τα κουνούπια της δυτικής όχθης του Νείλου ; , αρα κι` αυτά ( τα …αναθεματισμένα ) υπάρχουν.
    Μέχρι εδώ, συμφωνούμε ότι δεν γράφτηκε τίποτα το αναληθές , το επιλήψιμο και –πολύ περισσότερο - το…αντιρατσιστικό.
    Και τώρα πάμε στην τελευταία φράση του….εγκλήματος :
    3) Αν η 23χρονη πρωταθλήτρια αντί να γράψει (χαριτολογώντας προφανώς) « θα τρώνε σπιτικό φαγητό » έγραφε «θα τσιμπάνε τους Αφρικανούς» , η κατά τα άλλα κοπτομένη υπέρ της ελευθερίας του λόγου ΔΗΜΑΡ ( Δημοκρατική Αριστερά) , θα έβγαινε με δρυμεία ανακοίνωση και θα αξίωνε τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου από την Ολυμπιάδα , γιατί η Παπαχρήστου λέει …αστεία;;.
    Από πότε κύριε ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ , κύριε διακεκριμένε Νομικέ, απαγορεύονται τα αστεία σ` αυτόν τον τόπο;
    Κι` εσείς, κύριε ΚΟΥΒΕΛΕ , αρχηγέ της Ολυμπιακής Επιτροπής ( ΚΟΥΒΕΛΗΣ –ΚΟΥΒΕΛΟΣ -, τι σύμπτωση κι` αυτή !) πες`τε μας , όταν βγαίνετε για μια μπυρίτσα με την παρεούλα σας , δεν λέτε ανέκδοτα, δεν λέτε καλαμπούρια; μόνο για τα μεγάλα παγκόσμια και Εθνικά προβλήματα μιλάτε η ρίχνετε και κανένα αστειάκι για τους πόντιους, τις ξανθιές , τους Κρητικούς τις…αδελφές και τους ….Κινέζους ;;
    Μια παρεούλα είναι το Facebook και το Twitter κύριοι Κ & Κ , και σεις βρήκατε ευκαιρία να απομονώσετε ένα από τα δεκάδες χιλιάδες σχόλια και μηνύματα και να το κάνετε πρώτη είδηση στα διεθνή Μ Μ Επικοινωνίας, σαν δεν ντρεπόμαστε !.
    Πήρατε την τρίχα και την κάνατε τριχιά , κι` αντί σήμερα κι` αύριο να κονταροχτυπιέστε με την τρόϊκα, βαλθήκατε να πετάξετε από την αποστολή μια ( πιθανή ) Ολυμπιονίκη.
    Διάβασα ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια που κατέκλυσαν το διαδίκτυο και ένα δυό ( ανώνυμα !) που λένε πως «πολλοί αναγνώστες είναι αγανακτισμένοι με την …ιερόσυλη κι αντιρατσιστική « ατάκα» της αθλήτριας και χειροκροτούνε τον αποκλεισμό της από τους αγώνες !!! »
    Κι` εγώ σας λέω , αγαπητά μου XALIA , πως αν κάνατε ένα «γκάλοπ» ανάμεσα στους αναγνώστες/τριες σας, με το ερώτημα «να πάρει μέρος η να αποκλεισθεί η ΒΟΥΛΑ », το ΟΧΙ θα μετράει στα δάχτυλα της μιας χειρός.
    Α! και μια στερνή μου σκέψη :
    Αν οι …άρρενες αθληταί της Ολυμπιακής ομάδας μας διαθέτουν πλεονάζουσα…. τεστοστερόνη ( !) , ας δηλώσουν αύριο σύσωμοι πως αν δεν ανακληθεί η ο αποκλεισμός της ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ αρνούνται να αγωνισθούν ! !
    Τότε να δείτε κατοστάρια μετ` εμποδίων που θας τρέχουνε ΚΑΠΡΑΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ !! ( ¨άλλο και τούτο πάλι, .τρίτο Κάπα στη σκηνή !).

    Σημ. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ είναι ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής διορισθείς το 2008 από τον Κώστα Καραμανλή στη θέση του αποχωρήσαντος ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,) !.

    Δρ Βλάσης Γωγούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου