Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο!


Αρθρο Παπαδατου από την Real News‏


Όσοι πιστεύουν ότι περάσαμε την μπόρα έχουν δίκιο. Απλά αγνοούν ότι ο τυφώνας είναι μπροστά μας. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα νέα ομόλογα που αντικατέστησαν τα παλιά άρχισαν να διαπραγματεύονται στις αγορές στο 25% της ονομαστικής τους αξίας! Το είπαμε. Όσοι ενδιαφέρονται να σωθούν, πρέπει να ακούν μόνο τις  αγορές.
Η ανεργία το 2012 θα φθάσει το εφιαλτικό 22% και αν σε αυτό προστεθούν και πεντακόσιες χιλιάδες εργαζόμενοι που έχουν να πληρωθούν κατά μέσο όρο τρεις  μήνες η ανεργία φλερτάρει με το 30%.

Τα τελευταία χρόνια σπαταλήσαμε 40 δις ευρώ για να μηχανογραφηθεί δήθεν το δημόσιο  και να μην γίνονται λαμογιές.  Έλα όμως που μόνο σε ένα νησί επιδοτούνται ως τυφλοί επτακόσιοι ανοιχτομάτηδες –σε αυτούς, οπωσδήποτε πρέπει να βγάλουμε τα μάτια και δεν θα καταδικαστούμε αφού οι ίδιοι έχουν βεβαιώσει ότι είναι τυφλοί-. Στην υπόλοιπη Ελλάδα  επιδοτούνται χιλιάδες αρτιμελείς ως ανάπηροι,  χιλιάδες πεθαμένοι ως ζωντανοί και μία κυριούλα μπορεί και  κλέβει από υποκατάστημα του ΙΚΑ  έντεκα εκατομμύρια ευρώ. Τρια δις ευρώ το χρόνο χάνονται από υπερτιμολογήσεις  ιατροφαρμακευτικών υλικών και σύμφωνα με τον Διοικητή της ΤΕ δέκα δις το χρόνο χάνονται από μη απόδοση ΦΠΑ.
Δυστυχώς όλα αυτά δεν οφείλονται μόνο στην έλλειψη μηχανογράφησης και ούτε στην έλλειψη σκληρών φυλακών. Οφείλονται κυρίως στην έλλειψη κοινωνικής συνείδησης και παιδείας, Ως λαός χάσαμε το «μπούσουλα»  γιατί πως αλλιώς εξηγείται το γεγονός ότι η υπηρεσία ιδιωτικών επενδύσεων του υπουργείου ανάπτυξης, αντί να λειτουργεί ως ατμομηχανή ανάπτυξης της χώρας λειτουργεί ως εκβιαστική οργάνωση  των ιδιωτών που επιμένουν να επενδύουν στην Ελλάδα;
Τελικά σε αυτή τη χώρα δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις μεταξύ αριστερών και δεξιών χρειάζεται αντιπαράθεσης μεταξύ διεφθαρμένων και εντίμων αλλά πολύ φοβάμαι για το αποτέλεσμα! 
Χρόνια τώρα ακούμε ότι δεκάδες δις ευρώ χάνονται από φοροδιαφυγή αλλά και από λαθρεμπόριο πετρελαίου και κανένα αυτί  δεν ιδρώνει.  Ξαφνικά όμως κάποιων τα αυτιά ίδρωσαν και  ξύπνησε και η εθνική τους υπηρηφάνεια μόλις αντιλήφθηκαν  ότι ο Ραινχεμπαχ σκοπεύει να δώσει ένα τέλος σε αυτό το έγκλημα που διαπράττεται από Έλληνες ενάντια  στην εθνική μας υπόσταση. (Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο κύριος Σόιμπλε θα πρέπει να συνεχίσει να μας κυβερνάει). Άλλο το ένα και  άλλο το άλλο
Η θλίψης
Βλέποντας κάποιους καθηγητές να παροτρύνουν μαθητές να μουντζώνουν τους εκπρο-σώπους της πολιτείας πραγματικά θλίβομαι, γιατί βλέπω ότι αντί να μπολιάζουν τις ψυχές αθώων παιδιών με αγάπη και δημιουργικότητα τις μπολιάζουν με απύθμενο μίσος και μηδενισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου