Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ “Ο ΑΓ. ΜΗΝΑΣ”



Γη και ύδωρ δια στόματος του προέδρου των Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης και αντιπροέδρου της Π.Ο.Ξ Σπύρου Γαλιατσάτου, όπου διαμαρτύρονται για μεγαλύτερες ευκολίες και εξαιρέσεις από την γραφειοκρατία την οποία θεωρούν σαν τελευταίο εμπόδιο !
Αφού υλοποίησε το πολιτικό τους προσωπικό, όλες τους σχεδόν τις απαιτήσεις
και αφού ισοπέδωσε κάθε εργασιακό δικαίωμα, τώρα δηλώνουν οι Μεγαλοξενοδόχοι ότι ...η καθημερινότητα τους είναι απελπιστική !!!
Εκείνο που δεν ξέρουν είναι ότι παριστάνοντας τους μεγιστάνες, υπάρχουν μεγάλες πολυεθνικές αδελφές εταιρίες έτοιμες να τους ισοπεδώσουν!

Εκείνο που δεν ξέρουν είναι ότι πανηγυρίζοντας για τον εργασιακό μεσαίωνα τους, θα έχουν ένα απρόθυμο και κουρασμένο προσωπικό στη διάθεσή τους, γιατί κανείς δεν θα αντέχει τις συνθήκες εργασίας, θα δουλεύει στο ρελαντί με πολλά ρεπό τους χαμηλούς σε κίνηση μήνες, και θα τρέχει σαν ζαλισμένος τους υπόλοιπους μήνες με απλήρωτες υπερωρίες !
Εκείνο που πάλι δεν ξέρουν είναι ότι η καπιταλιστική κρίση δεν είναι προϊόν αποκλειστικά Ελληνικό, και ότι οι περισσότεροι πελάτες τους είναι εργαζόμενοι σαν και μας, που τους ισοπεδώνουν και εκεί τα δικαιώματά τους ! Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τα κροκοδείλια δάκρυα τους να γίνουν αληθινά...Πρέπει να γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων στον τουρισμό επισιτισμό η υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, να μην επιτρέψουμε να εφαρμοστεί στην πράξη η αντεργατική λαίλαπα, και το πετσόκομμα του μισθού, και των επιδομάτων μας.
Αγαπητοί συνάδελφοι η δυσαρέσκειά, η αγανάκτηση και η οργή μας ενάντια σε όλους αυτούς πρέπει να μετατραπεί σε οργανωμένη δράση συμμετοχή αντεπίθεση, και ανυπακοή.
Μαζί με τις ταξικές συσπειρώσεις και το ΠΑΜΕ για αντεπίθεση λαϊκή εξουσία
λαϊκή οικονομία
ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου