Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ,ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ

ΠΟΡΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Τηλ./Fax: 26740 72000
Ε-mail: infporos@otenet.gr
www.poros-kefalonia.gr

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να «κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου» και όλοι μαζί να σκεφτούμε τα τεράστια προβλήματα του Πόρου όσον αφορά τον Τουρισμό, αφού όλοι είμαστε μάρτυρες της μεγάλης παρακμής που έχει υποστεί ο Πόρος την τελευταία δεκαετία.
Δίχως να εξετάζουμε πλέον τι έφταιξε και γιατί, θα πρέπει όλοι μαζί να γίνουμε μια ομάδα ώστε να δούμε τι μπορεί να κάνουμε για το μέλλον του τόπου μας.
Ως πρόεδρος του παρών Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων,
που όπως γνωρίζετε μέχρι σήμερα έχει το «βάρος» για όσες διαφημίσεις γίνονται σε περιοδικά, εφημερίδες, τηλεόραση καθώς και τις συμμετοχές σε διάφορες εκθέσεις Τουρισμού κ.τ.λ. ,

Να ενεργοποιηθούν , ΟΛΟΙ οι Επιχειρηματίες όλων των επαγγελμάτων του χωριού μας, από τους κτηνοτρόφους, αγρότες, επιχειρηματίες έως όλους τους φορείς που ασχολούνται με τον Τουρισμό όπως πράκτορες , ξενοδόχους για να καταθέσουμε τις ιδέες, προτάσεις, γνώμες και γνώσεις, μια συμμετοχή όλων μαζί που θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Όπως είναι γνωστό όλοι ζούμε από τον Τουρισμό και ο ένας εξαρτάται από τον άλλον – μια αλυσίδα που όταν κοπεί κάποιος κρίκος έχει άσχημες συνέπειες για όλους…
Σας καλούμαι σε μια Γενική Συνέλευση που θα ορίσουμε με τους συναδέλφους την ακριβή ημερομηνία όπου η παρουσία ΟΛΩΝ σας θα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ για να γίνει μια συζήτηση και να κοιτάξουμε ΕΜΕΙΣ να βρούμε τις επιλύσεις των προβλημάτων του Πόρου και όχι να περιμένουμε από
τους ουρανοκατέβατους. Η πρόσκληση ισχύ και για τους αντιπρόσωπους του Δήμου και τουριστική επιτροπή .
Η ανάπτυξης του τόπου μας εξαρτάται από εμάς τους ίδιους !.

Η χθεσινή γενική συνέλευση αφορούσε τους επιχειρηματίες ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων για την συμμετοχή προς στο site της EASY JET μια ενημέρωση που ήταν αναγκαία για τους συναδέλφους , η απόφαση τις γενικής συνέλευση ήταν θετική .


.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
& το Δ.Σ.
ΜΕΤΑΞΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΥΤΗ  ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ  ΠΡΙΝ,, ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΛΕΣΜΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ , ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΟΡΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ .
ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ , ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ!!
ΒΑΣΙΚΑ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΘΕΣΗ  ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ  ΑΡΧΩΝ,,ΚΑΙ ΜΙΑ  ΣΥΖΗΤΗΣΗ  ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου