Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




O Louis De Bernieres ξανά στην Κεφαλονιά
Η Ένωσή μας, την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη 2011, διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν του συγγραφέα του Best Seller “ Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι” Κου Louis De Bernieres, καθώς επίσης και της Κας Jane Greenwood, δημοσιογράφου του BBC και του Κου Tim Clayton, ειδικού για ναυάγια πολέμου.
Αυτή τη φορά η επίσκεψη των παραπάνω αφορά την περαιτέρω ανάπτυξη της υπόθεσης του Βρετανικού υποβρυχίου «Περσεύς» κατά τη βύθισή του οποίου ανοικτά της Κεφαλονιάς, το 1941, διεσώθη, περιθάλφθηκε και φυγαδεύτηκε ο John Capes.

Ως γνωστόν τα υποβρύχια είτε εν πολέμω, είτε εν ειρήνη, χάνονται αύτανδρα. Μοναδική εξαίρεση λοιπόν, υπήρξε ο John Capes, ο οποίος δικαιώθηκε μετά θάνατον, μια και κανείς δεν τον πίστευε, χάρη στην έρευνα της ομάδας του γνωστού Έλληνα δύτη, Κου Κώστα Θωκταρίδη, που έγινε με τη στήριξη της Ενωσής μας και της τότε Κοινότητας Σκάλας – Κεφαλονιάς, δια του τότε Προέδρου της Κου Ανδρέα Ζαπάντη, ανήμερα των Χριστουγέννων του 1997. Πέραν των τοπικών παραγόντων, την εκδήλωσή μας θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ) και Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Τ.Ε Κος Γιάννης Ρέτσος, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της Π.Ο.Ξ Κος Γιώργος Αμβράζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου