Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ , ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ!!!

 ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!,,  ΕΧΟΥΜΕ  ΕΩΣ  ΤΩΡΑ  ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ  ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ!    ΚΑΠΟΙΟΙ  ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ  ΠΟΥΝ ΤΟ   ΒΡΑΔΥ,
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ  ΚΑΙ Ο  ΥΠΟΛΟΓΟΣ  ΣΤΟ  ΘΕΜΑ,  ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ  ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
Οι    απόψεις του Αντιπεριφερειάρχη  Σωτήρη  Κουρή για το θέμα:
kouris_sotiris_300_c.jpgΟι υπηρεσίες της περιφέρειας  είναι υποχρεωμένες να  απαντήσουν στις προτάσεις του Υπουργείου καθώς λειτουργούν σχετικά τμήματα Αλιείας και Ιχθυοκαλλιέργειας. Κάναμε τις προτάσεις μας μετά από μελέτες στην κάθε περιοχή και προκειμένου να αποφύγουμε την πρόταση του Υπουργειου που οριοθετούσε την περιοχή Σκάλας έως  Κατελειό. 
Πρόκειται για ενδεικτικές προτάσεις, δεν είναι δεδομένο ότι εκεί θα λειτουργήσουν κιόλας μονάδες, για την έγκριση μιας περιοχής απαιτούνται πολλές μελέτες και ειδικές αποφάσεις, ούτε υπάρχει στις υπηρεσίες μας αίτημα επιχείρησης για λειτουργία μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας. 
Εξάλλου πρέπει να πάρετε υποψη σας ότι η Περιφέρεια πρέπει να έχει αναπτυξιακή πρόταση και για τον πρωτογενή τομέα, να δημιουργούνται θέσεις μόνιμης απασχόλησης, να υπάρχει εναλλακτική πρόταση στον τουρισμό. Είμαι πάντως στην διάθεση των κατοίκων των περιοχών να συζητήσουμε το πρόβλημα και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση." 
πηγή  :  ΚEFALONIAPRESS.GR 
Υ.Γ   ΑΠΛΑ  ΚΥΡΙΕ  ΚΟΥΡΗ  ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ  ΝΑ ΜΑΣ  ΠΕΙΤΕ   ΚΑΤΙ   ΚΑΙ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΑΜΗ-ΠΟΡΟΣ ,, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ  ΑΥΤΟ , ΚΑΙ ΜΕ ΕΤΟΙΜΗ  ΜΕΛΕΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου