Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Στη γενική Συνέλευση για τον τουρισμό



                        
 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   ΑΠΟ  ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Ο πρόεδρος  Γεώργιος Μεταξάς και το  Δ.Σ   του Σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων  ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ ‘ θα  θέλουμε να ευχαριστήσουμε  όλους όσους παραβρέθηκαν  στην γενική συνέλευση  που έγινε της  28 Σεπτεμβρίου  καθώς και  στους εκλεκτούς καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους , άλλα και που πήραν μέρος στης σοβαρές συζητήσεις που ήταν ο τουρισμός  και αξιοποίηση τις περιοχή μας  .
 Το θέμα  Αρχαιολογίας  το αναβάλαμε για την επόμενη εβδομάδα  λόγο του ότι ήταν ανεπαρκείς η παρουσία όλων των καλεσμένων  διότι είχε προκύψει την ίδια ημέρα  ατυχές γεγονότα .
Θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως  την ακριβή ημερομηνία  για την γενική συνέλευση.

Αφού ο πρόεδρος  του Σωματείου ανάφερε  αναλυτικά  όλα  τα προβλήματα που αφορά των τουρισμό
και τις γνωστές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα  κάλεσε όλους τους επιχειρηματίες  που ασχολούνται με τον τουρισμό  να γίνουμε μια αλυσίδα  για να βοηθήσουμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη του τουρισμού στον τόπο μας .
 Ο γραμματέας του σωματείου κ. Τραυλός αφού διάβασε  την  ανακοίνωση  , και τοποθετήθηκε  θέτοντας και την δικιά του γνώμη λέγοντας  ότι όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας .
Το λόγο εδόθην σε  αρκετούς  συναδέλφους που  τοποθετήθηκαν  με προσεκτικές λέξεις  και αληθές παρατηρήσεις και φέρνοντας  προτάσεις  για την συγκεκριμένη  προσπάθεια .
 Πολλούς από τους καλεσμένους μας πήραν το λόγο  που είναι πρόθυμη να βοηθήσουν κάθε ένας με τον τρόπο του.
Οι αντιπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου ανάφεραν των προβληματισμό τους για τα διάφορα  αναπτυξιακά έργα  που έχουν καθυστερήσει  προς στους αντιπροσώπους του Δήμου , και απαιτούμαι όλοι μαζί να κινηθούν οι αρμόδιοι φορείς προτείνοντας τις υπάρχουσες μελέτες να προγραμματιστούν στο ΕΣΠΑ το γρηγορότερο δυνατών.
Οι αντιπρόσωποι του Δήμου απάντησαν θετικά .
Την γνώμη και την  βοήθεια ακούσαμε από τους πρώην Δημάρχους  που πήραν το λόγο  και τους ευχαριστούμε  που είναι μαζί μας.
  Όπως είναι γνωστό όλοι ζούμε από τον Τουρισμό και ο ένας εξαρτάται από τον  άλλον – μια αλυσίδα που όταν κοπεί κάποιος κρίκος έχει άσχημες συνέπειες για όλους μας

 Χρήσιμες ήταν οι παρατηρήσεις  θετικές η αρνητικές , ασφαλώς οι περισσότερες γνωστές , ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί .

  Ο πρόεδρος και το Δ . Σ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου