Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΟΥΚΕΡΗ: ΑΠΩΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!

28.09.11  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΙΘΑΚΗ ithacanews.gr
http://4.bp.blogspot.com/-F3LDIPvI3lw/TiWZReVuLEI/AAAAAAAABGA/aGghvGAAtc0/s1600/STOP+NOW.PNG
ΛΟΥΚΕΡΗ: ΑΠΩΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
κ. Καραβία,συμφωνώ και εγώ ότι η απόφαση αυτή του Περιφερειακού Συμβουλίου που ήρθε σε αντίθεση με την απόφαση του ΔΣ της Κεφαλλονιάς όσον αφορά την ανάπτυξη νέων μονάδων ιχθυοκαλλιεργειών στο νησί της Ιθάκης & της Κεφαλλονιάς, είναι το λιγότερο απαράδεκτη καθώς πέρα από το ότι αποτελεί και προσωπική μου άποψη είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω στην πρόσφατη συνέλευση που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πόρου κ. Κουστουμπάρδης Επαμεινώνδας με παρουσία πολλών πολιτών από το νησί της Κεφαλλονιάς, αντιδημάρχων καθώς και του ίδιου του δημάρχου & του βουλευτή.
Το ανησυχητικό είναι ότι παρόλο την αρνητική στάση όλων, για το ζήτημα αυτό, εκείνος ο οποίος θα μπορούσε πραγματικά να σταματήσει κάτι τέτοιο πλέον είναι αποκλειστικά και μόνο, ο βουλευτής των νησιών μας. Αναμένοντας όλοι την ομιλία του διαπιστώσαμε ότι παρόλο την αρνητική του στάση ως προς την απόφαση αυτή οι προτάσεις του ήταν αδιάφορες & απαθείς.
Επειδή όμως στην Ελλάδα συνήθως αρκούμαστε μόνο να κρίνουμε και δεν προτείνουμε, στην περίπτωση αυτή, μίας ειλημμένης λάθος απόφασης, θα περίμενα και εγώ όσο και οι υπόλοιποι από τον βουλευτή μας (μιας και είναι βουλευτής της κυβέρνησης) μια και το θέμα αυτό το έφεραν στο περιφερειακό συμβούλιο τα αρμόδια υπουργεία της κυβέρνησης όπου ανήκει, να επέμβει δυναμικά στους συναδέρφους του (υπουργούς του ΠΑΣΟΚ), να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στα νησιά μας όπου έχει την τιμή να είναι βουλευτής & να ακυρώσει την απόφαση αυτή.
Είναι σίγουρο ότι όλοι κρίνουμε την απόφαση αυτή επιβλαβή για την τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας.
Η μόνη λύση που θα μπορούσε πλέον να δοθεί θα ήταν αποκλειστικά από τη θέληση του βουλευτή, τη πυγμή & την επιρροή του. Καιρός είναι, για ένα έστω τόσο σοβαρό θέμα μίας και είχε την ευκαιρία να το αντιληφθεί και μόνος του την ημέρα της συνέλευσης των κατοίκων στον Πόρο, να ενεργοποιηθεί και να δείξει στους κατοίκους των νησιών μας πόσο ενδιαφέρεται για αυτά. Άλλωστε είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έστω και σε τοπικό επίπεδο. Να δείξει επιτέλους ότι ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη των νησιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου