Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Varkarola Assos 2011 Varka-Pirotexnima Art-Pyro-Efe

ΜΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ , ΑΠΟ  ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ!!!!


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η βαρκαρόλα της Άσσου με μεγάλη επιτυχία.

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011, ημέρα του Αγ. Κοσμά του Αιτωλού και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ η βαρκαρόλα της Άσσου που ως θέαμα και άκουσμα ήταν μοναδικό!

Ο διακεκριμένος μας μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης μαζί με την χορωδία του τραγούδησαν μέσα από το ωραίο μας καΐκι παραδοσιακές καντάδες με μαντολίνα και υπέροχες φωνές. Η αυθεντικότητα και η ποιότητα της μουσικής ήταν εμφανής.
Η ορχήστρα του Μάκη Γεωργόπουλου με πολύ κέφι και χαρά διασκέδασε τον κόσμο έως το πρωί.
Παρότι προσπαθήσαμε να ήταν όλα σωστά διοργανωμένα ένα ατυχές γεγονός συνετέλεσε στο να δημιουργήσει δικαιολογημένα φόβο και αγανάκτηση σε μερικούς από τους καλεσμένους μας .
Θέλουμε να ζητήσουμε δημόσια συγγνώμη από όλους εκείνους που αναστατώθηκαν και τρόμαξαν από αυτό το ατυχές περιστατικό που συνέβη κατά την διάρκεια της βαρκαρόλας.
Ευτυχώς, τέλος καλό όλα καλά!
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που βοήθησαν ηθικά και υλικά στην διοργάνωση της εκδήλωσης και στάθηκαν δίπλα μας . Όλους εκείνους που προσέφεραν αυτό που μπορούσαν ανάλογα με τις δυνάμεις τους. Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της βαρκαρόλας.
Ας μην ξεχνάμε ότι η βαρκαρόλα της Άσσου είναι το δημιούργημα της συλλογικής προσπάθειας απλών πολιτών , παιδιών και μεγάλων, με μόνο γνώμονα την αγάπη τους για αυτό το μικρό και πανέμορφο τόπο!
Σας ευχαριστούμε και πάλι και ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε όλοι καλά για να χαρούμε μαζί αυτές τις μαγικές στιγμές που προσφέρει η βαρκαρόλα της Άσσου.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Φιλοπεριβαλλοντικού Κοινωνικού Συλλόγου
<< Η ΑΣΣΟΣ >>
Η πρόεδρος
Κουρταλή Μαρία
______________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου