Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΜΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ coutsombolaithaca

ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΛΑ ΧΟΝΚΕΡΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! !


Φέτος λόγω κρίσης πήγα Ισπανία και μάλιστα στη περιοχή της Καταλονίας που κάποιοι ταξιδεμένοι από το Κιόνι μου είχαν περιγράψει με τα καλύτερα λόγια. Εκεί λοιπόν στις αναζητήσεις μου βρέθηκα στη Λα Χονκέρε, μία μικρή πόλη της ισπανικής Καταλονίας που ο πληθυσμός της δεν ξεπερνάει αυτόν της Ιθάκης. Εκεί βρίσκεται ο «Παράδεισος», που παρουσιάζεται ως ο πιο μεγάλος οίκος ανοχής στην Ευρώπη, στη Λα Χονκέρε, αυτή τη μικρή πόλη, η οποία είναι ήδη διάσημη για τον σεξοτουρισμό της, ιδιαίτερα προς τους Γάλλους γείτονές της.
Αρκετοί Γάλλοι, των οποίων τα σπίτια είναι σε περιοχές όπου οι οίκοι ανοχής είναι απαγορευμένοι, κάνουν ένα μικρό ταξίδι προς την Χονκέρα, η οποία βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από την γαλλική πόλη Περπινιάν. Εκεί ανοίγουν τις πύλες του Παραδείσου, όπου εργάζονται περίπου εκατό πόρνες, κυρίως από την Ρουμανία.
Ο Δήμαρχος της Λα Χονκέρα, Χορδί Τσαμπέθας, είχε προσπαθήσει να αποτρέψει την δημιουργία του Παραδείσου. Όμως, το ισπανικό δικαστήριο αναγκάστηκε να εκδώσει την οικοδομική άδεια. Στην Λα Χονκέρα, όπου κατοικούν 3.000 άτομα υπάρχουν ακόμη περίπου δώδεκα «puticlubs», όπως λέγονται στην Ισπανία, όπου εργάζονται εκατοντάδες κορίτσια. Μιας και ο Δήμαρχος μας Γιάννης Κασσιανός έχει παρτίδες με την Ρουμανία γιατί δεν προχωράει στην αδελφοποίηση της Λα Χονκέρα με την Ιθάκη…. για λόγους που δεν είναι τις ώρας, για να αναφερθούμε εκτενέστερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου