Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Μύνηση για αναρτημένο κείμενο κατοίκων Σκάλας

Τίτλος : Η Ευθιξία του Γιακουμή
Ευθιξία, μια λέξη μικρή σαν συλλαβή αλλά με μεγάλη σημασία και νόημα για ανθρώπους που μπορούν να τη νιώσουν και όχι να την επικαλούνται ανάλογα με τα βιώματά τους και το πότε τους συμφέρει.
Σήμερα 20/08/2011 έμαθα από έναν συγχωριανό μου και αγωνιστή στον κοινό μας αγώνα κατά του  σιδεροφράγματος του χωριού μου στην Σκάλα, ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον αστυνόμο του Α.Κ. Πόρου Δ.Δ Ελειού - Πρόννων και του ζήτησε να ενημερώσει εμάς που υπογράφουμε στο αναρτημένο κείμενο της 13/08/2011 να παρουσιαστούμε στο Α.Κ. Πόρου γιατί υπάρχει μήνυση κατά μας από τον Κύριο Γιακουμή, ένα από τα εξαίρετα μέλη που απαρτίζουν το Κ.Σ. Σκάλας.

Ο Κύριος Γιακουμής θίχτηκε η προσωπικότητά του όσον αφορά τη λέξη «ανδροειδή», λέξη σύνθετη, προσδιορίζει το είδος που απαρτίζει το Κ.Σ. Σκάλας. Αν ο Κύριος Γιακουμής δεν είναι ή δεν αισθάνεται άντρας ας το ψάξει αλλού γιατί σίγουρα με αυτή τη λέξη δεν προσβάλλαμε κανέναν ούτε αναφέραμε ονοματεπώνυμο, αλλά προφανώς, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, όπως λέει ο λαός μας.
Κύριε Γιακουμή, εσείς που έχετε θιγεί στην λέξη «ανδροειδή», που μας κάνατε μήνυση γι' αυτό και προφανώς θα εκπροσωπείτε και το υπόλοιπο Κ.Σ. Σκάλας, απαντήστε μας παρακαλώ :
-          Πού ήταν η ευθιξία σας από τον Μάιο μήνα που εγώ και άλλοι 20 επιχειρηματίες σας ζητήσαμε να ανοίξετε το δρόμο - που συνεχίζετε να  κλείνετε ακόμα χωρίς καμία νομιμότητα και με όλα τα προβλήματα που δημιουργείτε στην κίνηση τουριστών και χωριανών ;;;
-          Πού ήταν η ευθιξία σας όταν σας προσκομίσαμε στο Κ.Κ. Σκάλας 211 υπογραφές των συγχωριανών σας που σας ζητούσαν με δημοκρατικές διαδικασίες δημοψηφίσματος, καθώς αυτοί αποτελούν το 85% των χωριανών σας και άλλο τόσο των επιχειρηματιών εντός και εκτός του σιδερόφραχτου, να  ανοίξει ο δρόμος;;;
Κύριε Γιακουμή, πού είχατε ξεχάσει την ευθιξία σας όταν σε ερώτηση συγχωριανού σας επαγγελματία απαντήσατε σε τόνο δικτάτορα «εμείς θα κάνουμε ότι αποφασίσαμε» καθώς και άλλες συνεχιζόμενες από μέρους σας αλαζονικές συμπεριφορές ;;;
Ποιά ευθιξία δείξατε, Κύριε Γιακουμή , όταν φέρατε τον ¨επιστήμονα¨ για την ¨καινούρια μελέτη¨ του υποτιθέμενου πεζόδρομου και δεν ενημερώσατε κανέναν από εμάς ώστε να ενημερωθούμε από τον ¨επιστήμονα¨ , να πούμε τις γνώμες μας και αυτός με τα επιστημονικά του επιχειρήματα να μας πείσει γι'αυτό που πάτε να κάνετε για το καλό μας , όπως είπατε αλλά χωρίς τη γνώμη μας.;;;
Ποια η ευθιξία Κύριε Γιακουμή στις φωνές των επιχειρήσεων εκτός σιδεροφράγματος που ζητούν ισονομία και υγιή ανταγωνισμό και θέλουν το αυτονόητο - να κυκλοφορεί ο κόσμος σ'όλο το χωριό χωρίς να μαντρώνεται σε συγκεκριμένα 200 μ. προς τέρψιν 5 συγκεκριμένων του «πεζόδρομου» ;;; Μάλλον φοβάστε ότι είναι υγιές.
Ευθιξία στην καθαριότητα δεν έχετε;;; στην ανεπάρκεια φωτισμού;;; ότι δεν υπάρχει τουαλέτα, ντουζιέρα στην παραλία;;; αποδυτήρια, σκουπιδοτενεκέδες;;; ότι οι στροφές του δρόμου εξόδου του χωριού έχουν γίνει πάρκινγκ;;; Καμία ευθιξία.
Ότι έχει γίνει η Σκάλα ¨ρόμπα¨ στο διαδίκτυο και όχι τόπος προορισμού, ούτε εδώ ευθιξία;;;  στους τουρίστες Ιταλούς που εγκλωβίζονται μέσα στον ¨πεζόδρομο¨ και δεν μπορούσαν να φύγουν και μούντζωναν και βλαστημούσαν την ώρα και τη στιγμή που ήρθαν στη Σκάλα, ούτε εδώ ευθιξία;;; Πόσα άλλα να σας γράψω Κύριε Γιακουμή του Κ.Σ. Σκάλας .

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.

Δ.Γ. ΖΑΠΑΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου