Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚEFALONIAPRESS, ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΡΟΥΚΛΑΤΑ

 
ΕΠΕΙΓΟΝ!! Δυναμώνει η φωτιά στα Κουρουκλάτα
fotia.jpgΚυριακή 16:00 μμ : Η φωτιά δυναμώνει , έχει ανέβει τον κεντρικό δρομο και κατευθύνεται προς τα Κουρουκλάτα.  Αυτή τη στιγμή καίει το άλσος που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του χωριού, απο τη μεριά της Θηνιάς.
Ηρωικές προσπάθειες της πυροσβεστικής, των αεροπλάνων και των εθελοντών για να την δαμάσουν. Ο αέρας στην περιοχή πολύ δυνατός. Το ήξεραν τα καθίκια... 

 
 Κυριακή 14 μμ : Αναζωπυρώθηκε η χθεσινή  φωτιά στο ίδιο σημείο στα Κουρουκλάτα. Για την κατάσβεση -εκτός των πυροσβεστικών οχημάτων- ενεργοποιήθηκαν και τα δυο αεροπλάνα που βρίσκονται στο αεροδρομίο μας. 
 
Κυριακή  06.00 πμ Σε επικοινωνία μας με την πυροσβεστική υπηρεσία, μάθαμε ότι κάηκαν περίπου 100 στρέμματα. Το περίεργο είναι οτι εκείνη την ώρα και όλη τη νύχτα επικρατούσε απνοια στην περιοχή. Ξέρετε όμως τι μας είπε ο πυροσβέστης; Απίστευτο!!
Οταν το έδαφος ειναι επικληνές και κοντά στη θάλασσα , βάζουν φωτιά δια θαλάσσης κοντά στην ακτή και το αεράκι της θάλασσας , αυτό που μας δροσίζει κατά τα άλλα, την φουντώνει και την σπρώχνει προς τα επάνω. Τι να πει κανείς! Επιστήμονες οι εμπρηστές!! ε, τόσα χρόνια πείρα ειναι αυτά! 
 
Σάββατος 11.00 μμ Σύμφωνα με μήνυμα Αναγνώστη μας έχει εκδηλωθεί φωτιά στα Κουρουκλάτα στη  θέση Αγιος Σπυρίδωνας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου