Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ!

Μερικές σκέψεις φωναχτά............‏Από  Χαράλαμπό Μοσχόπουλο

Όλοι σίγουρα βιώνουμε πολύ δύσκολες ημέρες, ίσως κάποιος να μην έχει " ανάγκη " αλλά σίγουρα δεν θα τον ευαχαριστεί να βλέπει τόσο τους συγγενείς του αλλά και τους συμπολίτες του να ζουν δύσκολα.

 Όλοι έχουμε διαπιστώσει πως η τουριστική κίνηση είναι σε μη αναμενόμενα επίπεδα, τόσο από αριθμητικής άποψης όσο και από οικονομικής ισχύος, επίσης όλοι έχουμε διαπιστώσει πως, οποιοδήποτε οδικό άξονα ακολουθήσουμε σε οποιαδήποτε ώρα και στιγμή η κίνηση είναι ελάχιστη.
Τα εμπορικά καταστήματα είναι τα πρώτα που πλήττονται από την έλλειψη καταναλωτών, οι μεταφορές, τα καύσιμα, τα οικοδομικά υλικά, οι εργάτες, οι μηχανικοί, μια σειρά επαγγελμάτων αντιμετωπίζουν η πρόκειται να αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα.
Ήδη βαδίζουμε προς τον Αύγουστο, ο οποίος σε καλές εποχές προσφέρει καλή δουλειά μέχρι τις 20, επομένως αν υποθέσουμε πως θα συνεχίσει και αυτός ο μήνας με τα βήματα των προηγούμενων, τότε τα πράγματα δεν θα είναι ευοίωνα.
 Βέβαια και πολύ μα πάρα πολύ καλά να πάει, εισπρακτικά δεν θα είναι σε θέση πλέον να αντισταθμιστούν τα έξοδα με τα έσοδα, καθώς και να υποστηριχτούν οι περυσινές οφειλές.
Θεωρώ πως όλοι οι ασχολούμενοι με την τουριστική και όχι μόνο βιομηχανία, θα έπρεπε να είχαν ήδη συναντηθεί και να προγραμμάτιζαν αυτές τις κινήσεις που σίγουρα απαιτούνται να γίνουν, έτσι ώστε αρχικά να κατατεθούν σκέψεις και ιδέες από τις οποίες να προσελκυστεί ο τουρίστας για να επιλέξει την Κεφαλονιά, αλλά και κατά δεύτερον τις όποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν από τώρα ώστε να αντιμετωπισθούν οι οικονομικές αδυναμίας πληρωμών που θα υπάρξουν.
 Η παροιμία " κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε " είναι σοφή, ως σοφός λαός επομένως πρέπει να ενεργήσουμε έτσι ώστε να μην αναγκαστούμε να τρέχουμε τελευταία στιγμή για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων.
Αυτή η συνάντηση θα έχει και ένα επιπλέον όφελος, θα είναι συνάντηση στην οποία όλοι οι συνομιλητές θα προσπαθούν να δώσουν λύση για την βελτίωση της ζωής του συμπολίτη τους και όχι μόνο για την δική τους ΄και από μόνο του αυτό υποδηλώνει την αξία αυτής της συνάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου