Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μας είπαν «αντίο» τα «παιδιά» των Special Olympics

Η έκπληξη της βραδιάς ήρθε από τον Ιατρικό Σύλλογο Κεφαλληνίας. Η Γραμματέας Σοφία Ζαφειράτου παρέδωσε στον Αρχηγό των Σαμαρειτών Χαράλαμπο Μοσχόπουλο έναν απινιδωτή, μάρκας ZOLL, αξίας 3.500 €.


Χθες το βράδυ σε ένα δείπνο αποχαιρετισμού τελείωσε το ταξίδι των ομάδων των αγώνων «SPECIAL OLYMPICS» που φιλοξενήθηκαν στο Νομό μας. Τα «παιδιά» αν και δεν επιθυμούν αυτή την προσφώνηση διότι είναι οι μαχητές της ζωής, χόρεψαν, τραγούδησαν και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη γεμάτη θέρμη φιλοξενία όλων των φορέων και των κατοίκων των νησιών μας.
Εν συνεχεία οι αποστολές αντάλλαξαν δώρα με το Δήμαρχο της Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση.

Αξίζει: Η έκπληξη της βραδιάς ήρθε από τον Ιατρικό Σύλλογο Κεφαλληνίας. Η Γραμματέας Σοφία Ζαφειράτου παρέδωσε στον Αρχηγό των Σαμαρειτών Χαράλαμπο Μοσχόπουλο έναν απινιδωτή, μάρκας ZOLL, αξίας 3.500 €, η έγκαιρη χρήση του οποίου σώζει ανθρώπινες ζωές. Αυτή την στιγμή είναι ο μοναδικός που υπάρχει σε χρήση στο νησί μας, πέραν αυτών του ΕΚΑΒ.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ  http://www.e-kefalonia.net!!
 POROSNEWS:
ΑΠΟ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ , ΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ,ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ, ΚΑΙ  ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου