Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ανάστατο το Θιάκι με τις καλλονές! Δεν τις θέλουν


 
kallones_300.jpgΑνάστατος ο κόσμος της Ιθάκης με την αναγγελία ότι οι καλλίγραμμες κολόνες των Καλλιστείων Mis Παγκόσμιος Τουρισμός, θα αναλάβουν να διαφημίσουν το νησί  τους στα πέρατα της Οικουμένης.
 
Πως είναι δυνατόν το νησί του Οδυσσέα, το νησί με ένα παγκόσμιου βεληνεκούς brad name «Ιθάκη», ένα νησί που έχει φιλοξενήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις επιπέδου Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, να καταλήξει τώρα στις περιφερόμενες καλλονές;
 
Οι Θιακοί είναι αγριεμένοι με την υποβάθμιση του νησιού τους και  σκέπτονται να μην επιτρέψουν ούτε να κατέβουν στο νησί οι καλλονές των Καλλιστείων!
 
Πρώτο παράθυρο στα μεσημεράδικα θα γίνουνε οι Θιακοί. Σας το υπογράφω.
 
 Μα τι αγριάνθρωπο είναι καλέ ; Να μην θέλουνε  τριάντα καλλονές στο νησί τους , αλλά μουστακαλήδες και μουσάτους κουλτουριάρηδες;;  
 
Δεν ανησυχώ καθόλου. Το Θιάκι έχει δήμαρχο με εκατομμύρια, θα τα αναλάβει όλα. Το λιμάνι θα κλείσουνε οι κουλτουριάδηες ;  με ελικόπτερο θα τις πετάξει αυτός μεσα στη μέση τση Πλατείας.!
Τέτοιες ευκαιρίες δημοσιότητας δεν πάνε χαμένες. 
 
Μήπως να καλύψουμε την "ρήψη" live ?
 http://kefaloniapress.gr

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

είμαστε κατά των καλλιστείων

τα πραγματικά καλλιστεία της ζωής
λεφτά νάνε κι απ όπου νάνε
Ο προβληματισμός παραμένει παντού ο ίδιος: Έως πότε θα θυματοποιούνται οι γυναίκες με στερεότυπες, σεξιστικές και προσβλητικές  απεικονίσεις, ως σκεύη ηδονής και σεξουαλικά αντικείμενα; Γιατί η θηλυκότητα μετατρέπεται σε καταναλωτικό είδος; Έως πότε η γυναίκα θα ταπεινώνεται; Έως πότε θα απαξιώνονται οι σημαντικοί και θεμελιώδεις ρόλοι, που διαδραματίζει η σύγχρονη γυναίκα, στην κοινωνία;
Πρέπει να στηλιτεύουμε την απουσία των πραγματικών γυναικείων μορφών, των ώριμων σε ηλικία, των ακαδημαϊκά και κοινωνικά μορφωμένων, των γυναικών με αναπηρίες και με ρυτίδες, σε σοβαρά τηλεοπτικά προγράμματα. Πρέπει να στηλιτεύουμε έντονα την ασύδοτη προβολή του ημίγυμνου γυναικείου σώματος, σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Η προβολή της αυθεντικής γυναίκας που είναι συμφιλιωμένη με το πέρασμα του χρόνου, την εμφάνιση και τις κατακτήσεις της, πρέπει να προβάλλονται ως υγιή πρότυπα που μπορούν  να επηρεάσουν θετικά τις αντιλήψεις της κοινωνίας και να φέρουν θετικές αλλαγές νοοτροπίας, σε θέματα που αγγίζουν το ρόλο των φύλων και τη σωστή προβολή φυσιολογικών προτύπων της σύγχρονης γυναίκας.
Καλάγεμου

http://www.iloveithaki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου