Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Ειδήσεις από τον Κρανοφόρος!

Δραματικές δηλώσεις από τη Μ.Δαμανάκη

Στο τραπέζι παραμένει το σενάριο για απομάκρυνση της Ελλάδας από το ευρώ, όπως αναφέρει η Επίτροπος Αλιείας της ΕΕ Μαρία Δαμανάκη, η οποία σε δραματική δήλωσή της καλεί σε συναίνεση και υιοθέτηση σκληρών μέτρων για να μην επιστρέψει η χώρα μας στη δραχμή.
Η δήλωση της Επιτρόπου έχει ως εξής:
«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο.
Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του.
Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά.
Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή.
Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες.»Αρνούνται να αποκαλύψουν τα ονόματα των 821 βο(υ)λευτών που ζητάνε αναδρομικά χρήματα - ΕΝΩ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

Με την επίκληση των προσωπικών δεδομένων προστατεύονται οι προσφεύγοντες, νυν και πρώην βουλευτές για αναδρομικές αυξήσεις
Επτασφράγιστο μυστικό καθώς φαίνεται θα κρατηθούν τα ονόματα των νυν και τέως βουλευτών που έχουν προσφύγει στο Ελεγκτικό Συνέδριο προκειμένου ναδιεκδικήσουν αναδρομικές αυξήσεις στο πρότυπο εκείνων που έλαβαν και οι δικαστικοί. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των βουλευτών του ΛΑΟΣ Π. Μαρκάκη και του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη επικαλέστηκε την προστασία των προσωπικών δεδομένων αλλά ανέφερε ότι οι προσφυγές φτάνουν τις 821.

O κύριος ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ....ψεύτης και υποκριτής

Εκπληκτική φωτογραφία από το http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_6853.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου