Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MYKEFALLONIA.GR


http://mykefallonia.gr/blog

ΠΡΟΤΑΣΗ

Επειδή το απλό συνάμα είναι και δύσκολο θέλουμε από εσάς το απλό .. ποιο??? ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΒΑΨΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ Η ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΕΤΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΩΒ Κ.Α(καλά ντε μην φωνάζεις) για να αλλάξει το ριζικό σας.
Η πρόταση μας έχει πολλούς φίλους που την στηρίζουν ξεκινά από τους νεότερους και φτάνει μέχρι τους αρχαιότερους(μεγαλύτερους).Όλοι μαζί σιγά – σιγά θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά μόνο με ένα λόγο τιμής ,ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ – ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ- ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ- ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ – ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ -ΧΩΡΙΣ ΓκΡΙΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ …. ΧΩΡΙΣ .
Έκκληση , ας ορίσει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κεφαλλονιάς αλλά και του Δήμου Ιθάκης (όσον αφορά την Ιθάκη ) ποια είναι τα παραδοσιακά χρώματα που μπορούμε όλοι μαζί να χρησιμοποιήσουμε όταν όχι άμεσα , ξαναφρεσκάρουμε τα σπίτια -μαγαζιά μας . Σίγουρα θα είμαστε όλοι κερδισμένοι .
Mykefallonia.gr
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ   ΜYKEFALLONIA
O online οδηγός της Κεφαλλονιας δημιουργήθηκε για να δώσει λύση στην δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία αναζήτησης μιας πληροφορίας μέσα από καταλόγους και μηχανές αναζήτησης που δεν μας δίνουν πάντοτε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το MyKefallonia.gr αποτελεί μια κατηγοριοποίηση όλων των χρήσιμων πληροφοριών που μπορούν να κάνουν την καθημερινή ζωή στον νομό μας ευκολότερη.

Ο,ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ.

Υπηρεσίες, καταστήματα, μέσα μαζικής μεταφοράς, Συναυλίες, φεστιβάλ, εκθέσεις, Ιστορία, αγγελίες, προτάσεις εξόδου, κ.λ.π

Αυτές και πολλές άλλες είναι πληροφορίες που αναζητάτε καθημερινά. Τις ψάξαμε, τις συγκεντρώσαμε και σας τις παρουσιάζουμε μέσα από αυτό τον online οδηγό για τον νομό Κεφαλονιάς.

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει από το μενού των επιλογών και ενημερωθείτε για όλα αυτά που σας απασχολούν απλά και γρήγορα.

Αν έχετε κάποια επιχείρηση και επιθυμητέ την διαφημιστική της προβολή ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τα οφέλη και τα ολοκληρωμένα πακέτα μας που εσείς διαμορφώνεται.

Κατηγορίες

Ψυχολόγοι

Προβολή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου