Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ EMAIL ΣΤΗΝ ΚEFALONIAPRESS.GR TΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Από τον Α/Π Σωτήρη Κουρή, λάβαμε το παρακάτω email:
 
  • Η καταγγελία ότι " κάτι" γίνεται αυτές τις μέρες στον Αίνο, δημοσιεύτηκε στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας "ΠΕΝΑ". 
  • Αναγνώστες μας ανέλαβαν να ψάξουν το θέμα και ορίστε το έγκλημα σε φωτο. 
 ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ   Ε Δ Ω
ainos_monopati_3.jpg

Δεδομένων των πρόσφατων σχολιασμών αναφορικά με το ζήτημα των έργων που υλοποιούνται στον  Αίνο και προς αποφυγή παρερμηνειών που αφορούν στις τοποθετήσεις μου, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

•        Ουδέποτε εξήγγειλα την παύση των εργασιών στον Αίνο. Δεν θα μπορούσα ούτε και επιθυμώ άλλωστε να διακόψω έργα εγκεκριμένα και σημαντικά για την αναβάθμιση του Εθνικού μας Δρυμού τα οποία και πληρούν τις απαραίτητες περιβαλλοντικές προδιαγραφές. Και ασφαλώς και έχουν ληφθεί όλα τα νομίμως επιβεβλημένα μέτρα για αυτό το σκοπό καθώς παραμένω σταθερά υπέρμαχος σε οτιδήποτε άπτεται της βιώσιμης ανάπτυξης της περιοχής μας, έννοια συνυφασμένη με την ανάδειξη και προστασία του φυσικού στοιχείου. Ουδέποτε θα συναινούσα σε κάτι που δεν σέβεται τον τόπο μου και δει, στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα με την ταυτότητα και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του όπως ο Αίνος.

•        Ασφαλώς και υπήρξα ειλικρινής  αναφορικά με την υπόσχεσή μου προς τους συμπολίτες μου, η οποία και δεν αφορούσε στην παύση στον εργασιών στον εθνικό μας Δρυμό αλλά στην προστασία των ιδιοκτησιών της περιοχής . Συγκεκριμένα δεσμεύτηκα, το έργο που αφορούσε στην διάνοιξη μονοπατιών στην περιοχή του Αίνου, το οποίο είναι διαφορετικό από αυτό που συντελείται στην παρούσα φάση, να  μην πλήξει την ιδιωτική περιουσία των συμπολιτών μας. Γεγονός που και τηρήθηκε απαρέγκλιτα.

Δεν σκοπεύω να στηριχθώ ούτε πολιτικά ούτε θεσμικά σε ανυπόστατες δηλώσεις, ψευδείς υποσχέσεις και ανειλικρίνεια. Κατά την διάρκεια της θητείας μου θα προτιμήσω να δεχθώ όλες τις συνέπειες των δεσμεύσεων και των επιλογών μου, εάν και εφόσον δεν είναι επιτυχείς ή αρεστές παρά να εξαπατήσω τους συμπολίτες μου.

Σε κάθε περίπτωση παραμένω ανοικτός στον διάλογο και στην ενημέρωση προς όλους.
Μ' εκτίμηση
Ο Αντιπεριφερειάρχης
Σωτήρης Κουρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου