Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΚΕΦΑΛΛΟΝΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ

ΟΙ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΑΡΙΝΟΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ!!! 

Βράζει η Σάμη…


O εφημέριος της Σάμης πατέρας Χρυσόστομος πήρε το Δήμαρχο τηλέφωνο και του ζήτησε εξηγήσεις. «είμαι 30 χρόνια στη Σάμη πρώτη φορά συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, για όνομα του θεού».
Μεγάλη Παρασκευή βράδυ και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η περιφορά του επιταφίου. Κάποιοι παρατήρησαν ότι η μπάντα του πρώην Δήμου Σάμης έλειπε.
Άρχισαν λοιπόν να ψάχνουν το μαέστρο για να μάθουν που πήγε η… μπάντα. Οι μανάδες που τηλεφωνούσαν στα μικρά παιδιά τους, έμαθαν έκπληκτες ότι ο μαέστρος πήρε τη πάντα και τη πήγε… στη Αγία Ευφημία.
Η μουρμούρα και οι φωνές έφτασαν μέχρι το Αργοστόλι, ενώ τα τηλέφωνα έδιναν και έπαιρναν. Μάλιστα, ο εφημέριος της Σάμης πατέρας Χρυσόστομος πήρε το Δήμαρχο τηλέφωνο και του ζήτησε εξηγήσεις. «είμαι 30 χρόνια στη Σάμη πρώτη φορά συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, για όνομα του θεού».
Ο Δήμαρχος αιφνιδιάστηκε καθώς δεν γνώριζε το παραμικρό. Μάλιστα, λίγο αργότερα ζήτησε να μάθει ποιος έδωσε εντολή να φύγει η φιλαρμονική και να πάει στη Πύλαρο.
Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και στην εορτή της 25ης Μαρτίου.
Πριν από λίγο οι “κοριοί” του e-kefalonia, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, έμαθαν ότι την ευθήνη ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο μαέστρος Μάκης Γεωργόπουλος, ενώ ζήτησε συγνώμη από το Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση.
Το e-kefalonia επικοινώνησε με το αντιδήμαρχο Σπύρο Κουνάδη ο οποίος δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο θέμα.
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ http://www.e-kefalonia.net

Άλλο ευτράπελο η ασυδοσία του Λιθόστρωτου με τα εναέρια καλώδια των καταστημάτων που ο καθένας βάζει ανεξέλικτα και παράνομα όπου θέλει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει ο επιτάφιος και να πέσει ο τρούλος του κάτω και ευτυχώς δεν ήταν κανένα από τα μικρά παιδιά γιατί θα το σκότωνε.(ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΒΟΥΤΟΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου