Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Για την ανατροπή στην παγωμένη Μόσχα ο ΠΑΟΚ



Μπορεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (0-1) να μην είναι ιδιαίτερα ενθαρυντικό για τον ΠΑΟΚ, αλλά στον Δικέφαλο δεν χάνουν την αισιοδοξία ενόψει του σημερινού (19:00, ΑΝΤ1) επαναληπτικού με την ΤΣΣΚΑ στο «Λουζνίκι» για τους 32 του Εuropa League...
 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ  ΤΟΥ Ο ΑΡΗΣ   ΕΝΤΟΣ   ΕΔΡΑΣ ,ΚΑΙ 
Χωρίς τον Νέρι Καστίγιο θα παραταχθεί  στο City of Manchester για το σπουδαίο δεύτερο παιχνίδι με την πλουσιότερη ομάδα του κόσμου. Εκτός με τραυματισμό μένουν και οι Τσεσνάουσκις, Κουλουχέρης.
Ο Μεξικανός που παλεύει για να βρεθεί σε επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης,
υπέστη σύνδρομο του πρόσθιου κνημιαίου και είναι αμφίβολος και για τον αγώνα με τη Λάρισα. Ο Λιθουανός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα είναι σίγουρα απών και από τον αγώνα της Κυριακής. Απών από το Μάντσεστερ θα είναι και ο Θέμης Κουλουχέρης, για τον οποίο επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη διάταση στους προσαγωγούς, αλλά θα είναι στην διάθεση του προπονητή την Κυριακή.

Αμφίβολος για την Κυριακή και για το ματς με τη Λάρισα (δεν είναι δηλωμένος στην Ευρώπη) είναι και ο Πορτίγια που υπέστη διάταση στον δικέφαλο.

Πλέον, για το Μάντσεστερ θα ταξιδέψουν οι υπόλοιποι 18 ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα οι : Σηφάκης, Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Πρίττας, Φατί, Τόχα, Οριόλ, Μπομπαντίγια, Κόκε, Τσέζαρεκ, Σακάτα, Κασναφέρης, Μενδρινός.

Η συνέντευξη Τύπου του Ρομπέρτο Μαντσίνι και ενός ποδοσφαιριστή της Σίτι θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στο City Training Ground. Μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των Άγγλων που θα είναι "ανοικτή" για τους δημοσιογράφους στα πρώτα 15 λεπτά. Η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Μιχαλήτσου και του Ρικάρντο Φατί θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο City of Manchester Stadium, ενώ μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του Άρη, η οποία επίσης θα είναι "ανοικτή" για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα πρώτα 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου