Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΙΑ ΜΕΙΩΣΗ Φ.Π.Α!!, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!

Τι ειπώθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο....
«Βόμβα» εξαπέλυσε μιλώντας στο περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων ο Νίκος Δένδιας, για το θέμα της μείωσης των συντελεστών ΦΠΑ στα Ιόνια. Κατά το βουλευτή, η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει με την τρόικα για αύξηση των συντελεστών στο Αιγαίο!

Ο βουλευτής της Ν.Δ., προσκαλεσμένος του Περιφερειακού Συμβουλίου στην πρώτη του επί της ουσίας συνεδρίασή του, μίλησε προ ημερησίας διάταξης για τις ενέργειες που έχει κάνει για τη στήριξη του αιτήματος εξομοίωσης του ΦΠΑ στα Επτάνησα με τους χαμηλούς συντελεστές που ισχύουν στο Αιγαίο. Για το θέμα είχε πραγματοποιήσει εκδήλωση προ δύο εβδομάδων ο επικεφαλής της παράταξης Επτανησιακιή Αναγέννηση Γ. Καλούδης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που «σήκωσε» πολιτικά το θέμα, όπως ο κ. Δένδιας υπογράμμισε, ωστόσο, και προεκλογικά αποτέλεσε βασικό αίτημα όλων σχεδόν των συνδυασμών.

Αποκάλυψη Δένδια

«Υφίσταται ένα εμπόδιο και θα πρέπει να το θέσω στο Περιφερειακό Συμβούλιο να το γνωρίζει: σε αυτά που υπογράψαμε στο μνημόνιο συμπεριλαμβάνεται δέσμευση να καταργήσει η χώρα μας το καθεστώς μειωμένου ΦΠΑ που ισχύει στο Αιγαίο», δήλωσε ο Κερκυραίος βουλευτής, ο οποίος ζήτησε από την κυβέρνηση να καταλάβει ότι με την αύξηση του ΦΠΑ στο Αιγαίο δεν θα αυξηθούν αλλά θα μειωθούν τα φορολογικά έσοδα και, έτσι, τα έσοδα του κράτους. «Αντίστοιχα, αν δεν μειωθεί το ΦΠΑ στο Ιόνιο θα είναι αρνητική συνέπεια και για τα έσοδα του κράτους. Ελπίζω η κυβέρνηση να το αντιληφθεί αυτό και θα το στηρίξουμε και με την οικονομική έκθεση / μελέτη που ετοιμάζει το Επιμελητήριο για το θέμα».
Η  ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  kefaloniagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου