Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

τα νέα από τον εμπορικό σύλλογο κεφαλονιάς

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011


Συνάντηση Προεδρείου Με Δήμαρχο Κεφαλονιάς


Δελτίο Τύπου

Μέλη του προεδρείου του συλλόγου μας ( Μαρκάτος Μ. Μιχαλάκος Κ. & Μαρκάτος Δ.) επισκέφτηκαν σήμερα το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κο Αλέξανδρο Παρίση, με σκοπό την διευθέτηση του προβλήματος που έχει ανακύψει μετά την αποστολή στη ΔΟΥ, των χρεών συναδέλφων που κάνουν χρήση κοινόχρηστων χώρων του Δήμου.


Αφού και οι δύο πλευρές ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αμφότεροι, Δήμος & Επιχειρηματίες,  ζητήθηκε από τον Δήμαρχο, όχι να μην πληρώσουν όσοι χρωστούν αλλά να βρεθεί ένας τρόπος διευκόλυνσης των καταστηματαρχών, διότι όπως τονίσαμε δεν είναι κανενός το συμφέρον να κλείσουν επιχειρήσεις, αλλά να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν.

Ο Δήμαρχος, όπως & ο κος Σαββαόγλου που ήταν παρών και γνώστης του προβλήματος,
μας είπαν πως θα κάνουν τις επόμενες δύο ημέρες (την Παρασκευή στις 10:00 έχουμε νέο ραντεβού για το ίδιο θέμα) ότι μπορούν για την διευθέτηση του θέματος.

Δικιά μας απορία βέβαια είναι μόνο αν η προηγούμενη δημοτική αρχή, είχε την ευκαιρία να λύσει το θέμα νωρίτερα (δύο ή τρία χρόνια πριν) και ποιο αποτελεσματικά χωρίς να χρειάζεται να μπαίνουν σε μαύρη λίστα στις ΔΟΥ συνάδελφοι.

Μέχρι το επόμενο ραντεβού, ελπίζουμε ότι η παλαιότερη επιχειρηματικότητα του Δημάρχου θα βρει λύση στο πρόβλημα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου