Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΓΗ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ!! ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΕΣ!



ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΙΠΛΑΡΩΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ  ΠΕΜΠΤΗΣ  ΣΤΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ  TO IONIAN STAR. ΟΠΟΥ  ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΡΟΥ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΤΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ.
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Kefalonites Karabolatres ΒΛΑΒΗ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ ΑΠΟ ΧΘΕΣ, ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΙΟΝΙΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ.6 ώρες πριν · 
Βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του Ε/Γ-Ο/Γ «ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ» Ν.Π.11117, παρουσιάσθηκε χθες στις 22.15, ενώ το πλοίο κατευθυνόταν από Κυλλήνη για Ζάκυνθο, με 86 επιβάτες.Το πλοίο συνέχισε και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Ζακύνθου στις 22.19 χωρίς καθυστέρηση, αποβιβάζοντας με ασφάλεια επιβάτες και οχήματα.
Από τη Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  http://www.thebest.gr


ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ''ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ'' ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ.
Η φωτογραφία είναι της Μαρίνας Σιμωτά.
Η  ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ  FACEBOOK , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου