Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο Α. ΠΑΡΙΣΗΣ

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΗΝ 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δημάρχου Κεφαλλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση, κατά το διάστημα των εορτών θα εργάζεται για τις απαιτούμενες προετοιμασίες μετάβασης στο νέο Καλλικρατειο Δήμο, μαζί με τους συνεργάτες του.
Tην Πρωτοχρονιά (1/1/2011) όποτε και αρχίζει επισήμως η ανάληψη των καθηκόντων του, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς θα παραστεί στην εορταστική δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας - Αναλήψεως Αργοστολίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνος, και στη συνέχεια θα ακούσει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο γραφείο του.

Εξάλλου στο εορταστικό του μήνυμα για τα Χριστούγεννα, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς αναφέρει τα ακόλουθα:
Τούτες τις άγιες μέρες, που εμπνέουν αγάπη, ελπίδα και αλληλεγγύη, στις καρδιές όλων των Χριστιανών, εκφράζω τις εγκάρδιες ευχές μου σε όλους τους Κεφαλλονίτες και τις Κεφαλλονίτισσες, όπου και αν βρίσκονται και διαβιούν. Ο συμβολισμός της γέννησης του Θεανθρώπου αναδεικνύει την ανάγκη για τη δική μας αναγέννηση.
Λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, ας κάνουμε ο καθένας τη δική του περισυλλογή για όσα ζήσαμε το 2010 και ας ατενίσουμε το μέλλον με διάθεση αισιοδοξίας και καλής προαίρεσης σε όλα τα επίπεδα. Μας αξίζουν καλύτερες μέρες και είμαι βέβαιος ότι όλοι μας θα εργαστούμε για να κατακτήσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, οικοδομώντας μια κοινωνία με συνοχή και ευημερία.
Η νέα χρόνια σηματοδοτεί για τον τόπο μας μια πρωτοφανή και ιστορική αλλαγή. Μπροστά μας ανοίγεται ένας νέος δρόμος στην κοινή ζωή του νησιού με τον έναν και ενιαίο πλέον Δήμο Κεφαλλονιάς.
Με πίστη στις δυνάμεις μας, ενότητα, συλλογικότητα, αμεροληψία, διαφάνεια, βαθιά ευθύνη και συναίσθηση του χρέους, θα καταφέρουμε να  πετύχουμε περισσότερα για τον τόπο μας και για τους πολίτες του, οικοδομώντας μια Ισχυρή Κεφαλονιά με μια Ισχυρή Κοινωνία.
Χρόνια Πολλά!
Καλή & Δημιουργική Χρονιά!
Αλέξανδρος Παρίσης

αντιγραφή απο τον  http://anexarttitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου