Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Kefalonian Adventures

Προς τα μέλη του 
Cristiana Mihalitsianou Kefalonia 24 Νοεμβρίου στις 3:30 μ.μ.
Καλύματα παντός είδους για σκάφη αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες απο αδιάβροχα και αντιηλιακά υλικά. Δινουμε εγγύηση κατασκευής. Επαγγελματικές ραπτομηχανές. Με ειδικές προσφορές και χαμηλές τιμές μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Προλάβετε!
special offers for all sorts of covers. professional sewing machines. boats, cars, motorbikes! 
Αγαπητοί φίλοι σε όλο τον κόσμο καλώς ήλθατε! Οπως μπορείτε να δείτε στο σά'ι'τ μας οι Κεφαλονίτικες Περιπέτειες και οι φίλοι μας πάμε πάντού!
Εκτός από τις περιπέτειες, συμμετέχουμε σε αρκέτες εκδηλώσεις όπως συναυλίες, επισκέψεις σε μουσεία, οικογενειακές δραστηριότητες, εθελοντικές αιμοδοσίες και άλλα πολλά. Επίσης βοηθάμε εντός και εκτός νησιού με οτι τρόπο μπορούμε με διάφορες φιλανθρωπίες για το κοινό καλό.
Μέσα από τις περιπέτειες, θα γνωρίσετε την Κεφαλονιά, η οποία έχει υπέροχη φύση, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και ιστορία.
ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ AΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Κεφαλονίτη βλάσφημε πατέρα τις καντάδας, παιδί της περιπέτειας και φίλτρο της ζοχάδας, που είσαι γνωστός στα πέρατα όλης της οικουμένης, όπου κι αν πας και όπου σταθείς Κεφαλονίτης μένεις.
Απορώ με την κουρλαμάδα σου, οπου δεν έχει φρένο, πώς δεν έβαλες μέχρι σήμερα επάνω εις τον Αίνο, ένα τεράστιο άρμπουρο ένα πανί θηρίο, να ξεκολλήσεις το νησί και να το κάνεις πλοίο...
Ωραία μου Κεφαλονιά!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου