Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δίκαιη η νίκη των Πρόννων


Σε ένα ματς που εξελίχθηκε παράσταση για έναν ρόλο, οι Πρόννοι κέρδισαν 1-0 την Πρόοδο στα Τζανάτα, με το σκορ να αδικεί τους γηπεδούχους, που έχασαν πολλές ευκαιρίες για να το διευρύνουν.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλή κυκλοφορία της μπάλας από την πλευρά των Πρόννων, που τους επέτρεψε τη δημιουργία φάσεων μπροστά από την εστία του Ραυτόπουλου. Μετά το πρώτο τέταρτο η Πρόοδος άρχισε να χαλάει το παιχνίδι, παρά κοιτούσε να δημιουργήσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί ο ρυθμός και οι Πρόννοι να εγκλωβιστούν σε ένα ματς κέντρου με λάθη και ψιλές μπαλιές. Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων από την αρχή, το γκολ άργησε να έρθει. Αυτό έγινε λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Τζανίνος βρέθηκε έξω από την περιοχή της Προόδου αμαρκάριστος, έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Ραυτόπουλου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Πρόννοι θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα γκολ τους, αν ο Χιόνης ήταν πιο εύστοχος στο σουτ που επιχείρησε αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Προόδου σε πολύ μεγάλη απόκρουση.
 
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και για δέκα λεπτά περίπου οι ποδοσφαιριστές της Προόδου προσπάθησαν να βγουν λίγο μπροστά, αλλά δεν κατάφεραν τίποτε. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέλαβαν και πάλι τα ηνία του αγώνα χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Ωστόσο, σε μια αντεπίθεση της Προόδου ο Πρεβεζιάνος κέρδισε πέναλτι, μετά από ανατροπή του Μανέντη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσίρος, ο Τσιμάρας απέκρουσε και κράτησε το 1-0 για την ομάδα του. Μετά από αυτό, η ψυχολογία των Ιθακησίων έπεσε ακόμη περισσότερο και φυσικό επακόλουθο ήταν να έρθει η ήττα, η οποία ήταν η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, κρατώντας την ομάδα στους «μηδέν» βαθμούς. Κίτρινες κάρτες είδαν οι Βασιλόπουλος και Τσίρος από την Πρόοδο και ο Ρασσιάς από τους Πρόννους.
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ: Τζιμάρας, Ντεμέ (58 Δημητράτος), Αναγνώστης, Λιναρδάτος, Μανέντης Γ., Ρασσιάς, Ρουμελιώτης (90 Μανέντης), Χιόνης, Καμπίτσης, Τζανίνος, Ξενόπουλος.
ΠΡΟΟΔΟΣ: Ραυτόπουλος, Κωστόπουλος (46 Ηλιόπουλος), Δόριζας, Τσακής, Καβαδάς (89 Αναστασόπουλος), Πρεβεζιάνος, Τσίρος, Σολδάκης, Βασιλάκης, Πόρτολος, Βασιλόπουλος.
Ρεπορτάζ Διονύσης Πολλάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου