Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ

Δεν θα ξαναμαζέψει σκουπίδια η Διαδημοτική αν δεν πληρωθεί από τους Δήμους!!!

 ...που καταργούνται σε 35 μέρες!
 ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕFALONIAPRESS.GR
skoypidia_300.jpg Μια απόφαση που είχε πάρει η Διαδημοτική Εταιρεία Καθαριότητας αρχές της άνοιξης ,ότι δηλαδή δεν θα συλλέγει σκουπίδια από τους Δήμους που της χρωστάνε,  εφαρμόστηκε κατ΄αρχήν το καλοκαίρι στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς και τώρα λίγες μέρες πριν την παραλαβή του νέου Δήμαρχου, εφαρμόζεται σε όλους τους Δήμους της Κεφαλονιάς. 
Το ύψους του χρέους ειναι 1 εκατ. ευρώ, ποσό απαραίτητο για την λειτουργία της επιχειρησης και την μισθοδοσία των εργαζομένων. 
Ετσι σε λίγο θα στοιβάζονται τα σκουπίδια μέσα στο Αργοστόλι, αλλά και σε κεντρικούς δρόμους και στα μεγάλα χωριά. Μια ωραία Χριστουγεννιάτικη εικόνα! Να βάλουμε και φωτάκια επάνω!!
Βρήκανε την ώρα να διεκδικήσουν τα χρωστούμενα; Σε λίγες μέρες οι σημερινοί Δήμοι παραδίδουν και πάνε καλιά τους. Αμφιβάλω και αν έχουν χρήματα όλοι να πληρώσουν τις μισθοδοσίες..
Επί εφτά μήνες δεν τηρήθηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Διαδημοτικής, θα τηρηθεί παραμονές Χριστουγέννων, παραμονές παράδοσης των Δήμων και σε περίοδο απόλυτου μηδενισμού των ταμείων των δήμων..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου