Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ασύρματο Δίκτυο Κεφαλονιάς

Ασύρματο Δίκτυο Κεφαλονιάς

 Μια ερασιτεχνική προσπάθεια
 
diktyo_kef_600.jpg
 
Kefalonia wireless network(kewn)
Ασύρματο Δίκτυο Κεφαλονιάς
 
Mε αφορμή την δικτυακή ένωση μας με το μητροπολιτικό δίκτυο της πάτρας PWMN μέσω της ασύρματης ζεύξης που στήθηκε , και μετά από αρκετές βελτιστοποιήσεις και δοκιμες που έγιναν, προχωράμε στην δημιουργία του δικού μας ασυρματου ερασιτεχνικού δικτύου.
 
Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός ασυρματου δικτύου υψηλής ταχύτητας με σύγχρονες υπηρεσίες με ταχύτητα που θα αγγίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις τα 150 Mbp/s Αιχμή του θα είναι ο ερασιτεχνισμός και η εκμάθηση -χρήση των νέων τεχνολογιών . Επίσης θεωρούμε αυτονόητη την συνεργασία με τα αλλα ασύρματα δίκτυα της ελλάδας, και γιαυτό ετοιμάζουμε ήδη μια καινούρια ζεύξη με Πελοπόννησο με σκοπό την πλήρη δικτυακή ένωση των ασύρματων δικτύων της δυτικής Ελλάδας .
 
Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε έναν κόμβο στην Πύλαρο και μέχρι τέλη Δεκέμβρη θα στηθεί πλέον ο δικός μας εξοπλισμός με άλλους 5 κόμβους σε κάποια σημεία του νησιού καθώς και ενα server που θα υποστηρίζει το δίκτυο , και θα αρχίσει να εξαπλώνεται το KEWN . Ο σχεδιασμός μας έχει στο πρόγραμμα την ασύρματη ένωση μας με την υπόλοιπη κεφαλονιά, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον. Επίσης και την ένωση με την ιθάκη μιας και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον.
 
Για να μην παρεξηγούμε τα πράγματα, το ασύρματο δίκτυο ΔΕΝ θα έχει σκοπό την παροχή internet , μιας και αυτό θα δίνετε ως υπηρεσία απο χρηστες.
 
Επίσης η προσπάθεια αυτή είναι μη κερδοσκοπική και απευθύνεται σε όλους, και ιδιαίτερα σε όσους έχουν χόμπι ανάλογες κατασκευές και τις σύγχρονες υπηρεσίες.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με mail apostolosmoustakis@gmail.comΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε και tolias_@hotmail.comΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου