Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έρχονται οι θρύλοι!

Στις 15/12 το μεγάλο ραντεβού!Ανακοινώθηκε το μεγάλο ματς ανάμεσα σε all stars του Ολυμπιακού και στους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάλντο στις 15... Δεκεμβρίου στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
Λάμψη "αστέρων" στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 15 Δεκεμβρίου! Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου κόντρα στους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάλντο στον 8ο ετήσιο αγώνα κατά της φτώχειας. Ορισμένους από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο αναμένεται να βρεθούν στο Ναό γι' αυτό το πολύ σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του συνόλου των φιλάθλων της χώρας.

Οι κορυφαίοι του πλανήτη απέναντι στον κορυφαίο του ελληνικού αθλητισμού... Επίλεκτοι του Ολυμπιακού θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τα παγκόσμια αστέρια, που θα βρεθούν στην χώρα μας, με σκοπό φυσικά να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Αν μη τι άλλο, ο σκοπός είναι ιερός και αξίζει προβολής και στήριξης απ' όλους.

Ο Θρύλος δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος από μια τέτοια προσπάθεια και θα συμβάλει στο μέτρο του δυνατού, δίνοντας έναν τέτοιο αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. "Ραντεβού" λοιπόν στις 15 Δεκεμβρίου, με το φαληρικό γήπεδο να γνωρίζει μεγάλες πιένες για μια ακόμη φορά.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έρχονται οι θρύλοι! http://24wro.blogspot.com/2010/11/blog-post_5393.html#ixzz1694vm7fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου