Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΟΔΟΣ – ΠΡΟΝΝΟΙ ΣΤΗ Β’ ΦΑΣΗ!


Η Πρόοδος Ιθάκης και ο Α.Ο. Πρόννων προκρίθηκαν στη Β’ φάση του τοπικού Κυπέλλου, μετά τις νίκες τους επί του Πυλαριακού και του Α.Ο. Ερύσσου αντίστοιχα, στους αγώνες της Κυριακής (26/09).
Στο Βαθύ, η διαφορά ανάμεσα στην τοπική Πρόοδο και τον Πυλαριακό, είχε να κάνει, τόσο με το έμψυχο υλικό, όσο και με την Κατηγορία που αγωνίζονται οι δύο ομάδες, με τους Ιθακήσιους να επικρατούν με σκορ 4-0, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας.
Μόλις στο 4’ έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με γκολ του Βαγγέλη Πόρτολου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησαν τα γκολ από τους Σολδάτο στο 55’, Σκριβάνο στο 70’ (ντεμπούτο στα «κοκκινόμαυρα» με γκολ από τον έμπειρο μέσο) και Δόριζα στο 82ο λεπτό, σ’ ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά έμειναν με τις εμπειρίες (κυρίως για τους νεαρούς παίκτες) από έναν αγώνα Κυπέλλου.
Στο Ενωσιακό γήπεδο των Φαρακλάτων, το απόγευμα της Κυριακής (26/09), οι Πρόννοι, αν κι έμειναν σχετικά νωρίς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του βασικού τους τερματοφύλακα, εντούτοις νίκησαν με 2-0 την Έρυσσο και πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού.
Η -τυπικά γηπεδούχος- ομάδα του Δήμου Παντελειού, που είχε την υπεροχή στο ματς, δεδομένου πως άρχισε αρκετά νωρίς την προετοιμασία της, εν συγκρίσει με τους φιλοξενούμενους που περισσότερο έβλεπαν το ματς ως μία καλή «πρόβα τζενεράλε», ενόψει της έναρξης της Β’ Κατηγορίας (το συγκρότημα του Μάκη Βρυώνη άρχισε προπονήσεις πολύ αργά).
Τα γκολ για τους Πρόννους πέτυχαν οι Ρουμελιώτης στο 78’ και Αλβάρο Ντεμάι στο 85’, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Κώστα Ζαπάντη. Μετά την αποβολή του Ντούκα στο 21’, δεν είχαμε αντικατάσταση του βασικού «κίπερ» από κάποιον αναπληρωματικό, αλλά κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Κατσιλίδης, έως το τέλος του ματς.
Στη Β’ φάση της διοργάνωσης, η Πρόοδος Ιθάκης θα υποδεχθεί στο γήπεδό της το νικητή του αγώνα Ολυμπιακός Κεφαλονιάς – Α.Ο. Εικοσιμίας (29/09), ενώ οι Πρόννοι θα παίξουν εκτός έδρας κόντρα στο νικητή του ματς μεταξύ Παγκεφαλληνιακού και Α.Ε. Κεφαλληνίας (στις 03/10).
- Μια ευχάριστη είδηση για το τμήμα ιστιοπλοΐας της Προόδου Ιθάκης, είναι πως η Διοίκηση συμφώνησε με την προπονήτρια Δήμητρα Αρβανίτη, που θα είναι υπεύθυνη του τμήματος, ενώ οι προπονήσεις θ’ αρχίσουν στην Ιθάκη στις 16 Οκτωβρίου.

Ρεπορτάζ
: Φώτης Τσιλιμιδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου