Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΡΘΡΟ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΓΚΑΔΗ

Πάνω από τις 760 μονάδες επανήλθε το χρηματιστήριο Αθηνών.
CAPITAL.GR
Πιθανή αρχή αντίστροφης της έντονης πτωτικής τάσης των προηγούμενων εβδομάδων με την σχετικά μεγάλη άνοδο +1,06% του ΓΔ στις 765,99 μονάδες (858,08 μονάδες είχε φτάσει τον Ιούλιο!) πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ελληνικό Χρηματιστήριο μετά την θετική απόφαση της Eldorado Gold να μην αποχωρήσει από την επένδυση της στην Χαλκιδική.



Η αγορά χαιρετά έτσι με τον δικό της έμπρακτο τρόπο την προσπάθεια αλλαγής της στάσης της αριστερής κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στις αληθινά πραγματικά πολλά υποσχόμενες για όλους (εργαζόμενους και άλλους πολίτες) ιδιωτικές επενδύσεις στην χώρα που μέχρι πρόσφατα ακόμα πολεμούσε. Και πιθανώς μερικοί στην κυβέρνηση ακόμα πολεμούν.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που έχει την ευθύνη διακυβέρνησης της Ελλάδας τα τελευταία δυόμισι χρόνια, με όλες τις καταστροφικές συνέπειες και μέχρι στιγμής κόστος τουλάχιστον 100 δις ευρώ στους Έλληνες, επιτέλους αρχίζει κρυφά μέσα της να καταλαβαίνει ότι η μόνιμη ανάπτυξη και ευημερία της χώρας δεν μπορεί να έρθει μέσα από την διόγκωση του δημόσιου τομέα. Παρά τις προς αντιθέτου πρόσφατες ενέργειες της.
Η μελλοντική οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Ελλάδας, που σίγουρα θα έρθει όταν υπάρξει αληθινή πολιτική αλλαγή, θα έρθει ουσιαστικά μόνο από την μαζική προσπάθεια από όλους για την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων στην Ελλάδα από φιλικούς στην Ελλάδα ξένους, Έλληνες στο εσωτερικό και Ελληνες που ζουν ή έχουν χρήματα στο εξωτερικό.
Πρέπει να συμμετέχουν όλοι και στον αγώνα για την διόρθωση των μεγάλων λαθών του παρελθόντος αλλά και την αναβίωση των άδικα χαμένων ονείρων τους στο λαμπρό μέλλον που σίγουρα έρχεται για όλους μας.
Θέλω να πιστεύω ότι η καθ' όλα πιθανή πρόσφατη δημόσια αρχή αλλαγής στάσης του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στις ιδιωτικές επενδύσεις θα είναι στο μέλλον μόνιμη και ότι δεν θα υπάρχουν άλλες παράλογες αντιδράσεις από τον ίδιο ή τα στελέχη της αριστεράς ακόμα και αν είναι, ελπίζω σύντομα, ξανά στην αντιπολίτευση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου