Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ SURVIVOR ΦΙΣΚΑΡΔΟΥ - ΡΙΣΙΑΝΙΚΟ SURVIVOR 2017


ΡΙΣΙΑΝΙΚΟ SURVIVOR 2017 : 
ΠΟΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ !!??!!

Εχουν ήδη περάσει 4 μήνες από τότε που στη ζωή μας μπήκε το Survivor και για ένα μεγάλο κομμάτι των Ρισιάνων, η Νίτσα, η Αθηνά, η Χρηστίνα, η Ελένη, η Σπυριδούλα ..., οι μονομαχίες ασυλίας και οι εξελίξεις στην Έρισο αποτελούν καθημερινή παρέα και ασχολία.

Το παιχνίδι προχωράει και χτυπάει πλέον 80αρια, οι 2 ομάδες ενώθηκαν στην παραλία Δαφνούδι , τα πάζελ λύνονται και σιγά-σιγά ετοιμαζόμαστε για την τελική ευθεία. Στις συζητήσεις όλων των φανατικών, τα στοιχήματα για το ποιά θα είναι η τελική νικήτρια κορυφώνονται.

Ο καθένας κάνει την εκτίμησή του, φαβόρι υπάρχουν, σίγουρα δεν ξεκινάνε όλοι από την ίδια αφετερία που θα έλεγε κι ο Σάκης, όμως ό,τι και να προβλέπουν αυτοί που λιώνουν καθημερινά στον καναπέ παρακολουθώντας τα αγωνίσματα και τα «ξεκατινιάσματα», κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, αν δεν ακούσουμε πρώτα τη γνώμη των ειδικών.

Καλά καταλάβατε, ζητήσαμε από 155 ΕΓΓΟΝΙΑ να προβλέψουν την μεγάλη νικήτρια και για εμάς είναι σαν να τελείωσε το παιχνίδι και να έγινε ήδη η απονομή. Οφείλουμε πάντως να αποκαλύψουμε ότι η συντριπτική πλειονότητα όσων ρωτήσαμε (και ρωτήσαμε πολλούς) τόνισε ότι δεν το βλέπει, ενώ το αστείο "εμείς είμαστε οι αληθινοί Survivors" ακούστηκε αρκετές φορές.....!!!!
[Το αποτέλεσμα: Έλαβον, 55 η Νίτσα, 53 η Αθηνά, 11 η Ελένη, μισή ψήφο η Σπυριδούλα, 1 λευκό κι ένα κράξιμο (?) στην Χριστίνα ( :P )
Δύσκολα το χάνει η Νίτσα, ψάξτε από τώρα τον νικητή του Survivor 2.]

Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε ότι σχεδόν όλες οι παραλιακές περιοχές της Ερίσου αλλά και τα μεγάλα χωριά θα ήθελαν να φιλοξενήσουν τον τελικό του παιχνιδιού που ανέτρεψε τα δεδομένα μιας ολόκληρης τηλεοπτικής σεζόν και έσπασε όλα τα κοντέρ. Οποιος το καταφέρει θα έχει κερδίσει πολλά: φήμη, διαφήμιση, χρήματα, τουρισμό, προβολή. Η μάχη θα είναι σκληρή !!!
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4 περιοχές που κονταροχτυπιούνται προκειμένου να διεκδικήσουν τον τελικό του «Survivor»: το Φισκάρδο (Έμπλυση ),η Άσσο ,τα Κομιτάτα (παραλία της Αγίας Σοφίας) ,και η Πλαγιά (παραλία Κακογγύλος) !!
Ας τα βρουν μεταξύ τους....
Ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα ... Καλημέρα σας και Καλό Σαββατοκύριακο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου