Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ανήσυχη δηλώνει η Μητρόπολη Τήνου για το έργο στο Χάρακα


χαρακας-ταμα
Πιστός διασχίζει τη γέφυρα που έχει γίνει talk of the town στις τάξεις των πιστών ανα τον πλανήτη.
Ανησυχίες για τη δραματική μείωση των πιστών στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τήνου εξέφρασε με δελτίο τύπου σήμερα η Μητρόπολη δια στόματος του Σεβασμιότατου Δωρόθεου.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, παρατηρείται μια έντονη μείωση πιστών οι οποίοι επιλέγουν πλέον τον Ιερό Χάρακα της Κεφαλονιάς για να προσκυνήσουν / μπουσουλήσουν.
Όπως φαίνεται και στο σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, με την παράδοση του έργου το οποίο περίμεναν χιλιάδες πιστοί / ομογενείς / φίλοι της Κεφαλονιάς, έσπευσαν να τιμήσουν την Αγία Γέφυρα πάνω απο την πανέμορφη παραλία του Μύρτου.
«Η γέφυρα είναι θαυματουργή» δήλωσε στη «Στούμπα» πιστός που μιλά για «θαύμα» περιμένοντας 4 ημέρες σε αντίσκηνο στην περιοχή περιμένοντας να δοθεί το έργο στην κυκλοφορία και το ποίμνιο.
Σιγή ιχθύος απο τη Μητρόπολη Κεφαλληνίας η οποία δεν έχει προβεί σε δηλώσεις ωστόσο προχωρά στις απαραίτητες διεργασίες ανάδειξης του σημείου και καθιέρωσή του ως τόπο λατρείας στη συνείδηση των πιστών.
σατηρικη αναρτηση,, από  την  συνηθη  υποπτη σε τετοιες αναρτησεις
ΣΤΟΥΜΠΑ  

Ανησυχίες για τη δραματική μείωση των πιστών στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τήνου εξέφρασε με δελτίο τύπου σήμερα η Μητρόπολη δια στόματος του…
KEFALONIASTOUMPA.WORDPRESS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου