Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ , ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΛΟΓΟ ΕΟΡΤΗς


2 σχόλια:

  1. Πού τα ξετρύπωσες ορέ ετούταε?? Χα χα χα χα.

    Αρχικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλύτερα στο διαχειριστή, στο καπετάνιο, και στους υπόλοιπους εορτάζοντες της οικογένειας με τη στενή αλλά και ευρεία έννοια.
    Και με την ευκαιρία αφού πάει γούρι το κογιονάρισμα και τα βάλαμε όλα μαζί Ομηρικά και τωρινά ας συνεχίσουμε τη παράδοση.
    Έχουμε ένα Άγιο να σκοτώνει Δράκους τον Γεώργιο και ένα θεό να κάνει το ίδιο τον Απόλλωνα. (Ας αφήσουμε εκειό με τα λαγουδάκια γιατί τα μπερδεύουμε χειρότερα).
    Δηλαδής φίλε Γεώργιε και διαχειριστή του μπλογκ μπορούμε να σε λέμε και Απόλλωνα κάτι αντίστοιχο με το Χαράλαμπος και το Ρόκκος, σαν Άγιους που κάνουνε την ίδια δουλειά,( που σώνανε τον κόσμο από τη πανούκλα).
    Εφκειούς τσου γιορτάζουμε την ίδια μέρα αφού το Χαράλαμπος και το Ρόκκος για τσου Θιακοκεφαλλονίτες είναι το ίδιο όνομα.
    Μήπως να κάμουμε κάτι αντίστοιχο με το Γιώργη και τον Απόλλωνα που τον έχουνε καλοκαιριάτικα τσι 5 Ιούνη και τόνε ξεχνάμε??
    Θα σας κάτσει και ωραίο όνομα μπαγάσηδες.
    Ωχ, ωχ μη βαράτε ορές μόνο νια ιδέα «πέταξα»!!

    ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ - ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ Γιώργηδες και Τζωρτζίνες.

    Υ.Γ.
    Και πάλι καλή σεζόν φίλε, να χαίρεσαι την οικογένεια και ό,τι καλύτερο.

  2. σημερα εμπλεξα με τσου απιστους θωμάδες,, χαχα, λοιπόν εβρηκα ενα μαγικο κουμπι στο φατσοβιβλιο,, που λεει σαν σημερα,, και μόλις το πατησω ,, μου βγανει ολες τισ κοινοποιησεις που εχω κανει εκει σαν σημερα (μετα το 2009 που το εκαμα) και με διευκολινει αφανταστα,, σε χρονο ρεκορ να βρισκω τα καλυτερα! Αη Γιωργης -Απολλωνας και Ποσειδωνας μπορουμε να την καμουμε τρικούβερτη στο ναο τσι Σκαλάς με όλο το ιππικο! χαχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου