Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ-ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΘΕΚΛΗΣ-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ-ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΘΕΚΛΗΣ-ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους μαθητές του Γυμνασίου Αγίας Θέκλης που στεγάζεται προσωρινά στο Σκηνιά, λόγω του ότι δεν έχει γίνει καμία αποκατάσταση στις ζημιές που υπέστη το κτίριο του σχολείου στην Αγία Θέκλη με ευθύνη της κυβέρνησης.
Στο διάστημα των διακοπών των Χριστουγέννων η Σχολική Επιτροπή του Δήμου σε συνεργασία με τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς προχώρησαν σε πολλές εργασίες που πραγματικά είχε ανάγκη το σχολείο και οι μαθητές που φοιτούν εκεί.

Συγκεκριμένα άλλαξε η στέγη που ήταν από αμίαντο ενώ σε λίγο καιρό οι τουαλέτες του σχολείου θα έχουν γίνει καινούριες ενώ επισκευάστηκαν και η είσοδος και τα τοιχία του προαυλίου χώρου.
Με τη συνέχιση της συνεργασίας Δήμου και Ιχθυτροφείων δίνεται η δυνατότητα να γίνουν έργα που θα αναβαθμίσουν τα σχολεία μας.
Πάντως, στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να επιστρέψει το Γυμνάσιο στο φυσικό του χώρο, δηλαδή στην Αγία Θέκλη, κάτι που όμως θα καταστεί εφικτό μόλις ολοκληρωθούν οι μελέτες από τις Κτιριακές Υποδομές και προχωρήσει η αποκατάσταση από τις ζημιές που άφησαν οι σεισμοί.
Αξίζει να συμπληρώσουμε ότι άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Γενικό Λύκειο Ληξουρίου με την κλοπή των υπολογιστών στη διάρκεια των διακοπών.
Η Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου διά της προέδρου της Μαρίας Κουνάδη ήδη έχει παραγγείλει 8 υπολογιστές που μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι στο σχολείο για να μπορεί απρόσκοπτα να γίνεται το μάθημα της Πληροφορικής.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου